Ar putea sa-mi spuna cineva daca este vreun club de tenis in Sibiu?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Sibiu
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
tenis de masă in Sibiu
se joaca pe undeva in Sibiu? Eventual asta seara? sunt in delegatie si decat sa ma duc la terase as prefera sa joc caeva mingi,
Multumesc
Beni parca la sala Transilvania se joaca...sau la casa armatei unde dak nu ma insel si nu confund este si club de tenis(cu antrenori,chestii,figuri)...
Comentariu
senior- 02.mar.2008
- 359
- Sibiu, Romania
- 41
Likes given: 6Likes received: 18
La Sala Transilvania dupa ora 18Blade : DHS Hurricane King / Butterfly M. Maze
DHS Skyline TG3 (Blue Sponge) & Tibhar Evolution MX-P / JOOLA Maxxx 450
Just do it !
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6058
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Dragi colegi ce se intampla cu Darie A. daca are nr. tel trimiteti-l pe mp.
Nr pe care-l detin intra casuta !
Comentariu
salut prieteni ai tenisului de masa...am si eu o intrebare...de ex dak mer la sala transilvania tre sa am eu paleta si minge..sau dau ei de acolo?
Comentariu
senior- 02.mar.2008
- 359
- Sibiu, Romania
- 41
Likes given: 6Likes received: 18
O sa gasesti tot ce iti trebuie la Sala Transilvania !Blade : DHS Hurricane King / Butterfly M. Maze
DHS Skyline TG3 (Blue Sponge) & Tibhar Evolution MX-P / JOOLA Maxxx 450
Just do it !
Comentariu
Echipa AmaTur- 28.dec.2012
- 4672
- Târgoviște, DB
Likes given: 454Likes received: 1343
Incepand de marti voi ajunge in Sibiu, unde voi sta toata saptamana si, dupa o zi de munca, parca m-as relaxa un pic...
In concluzie care mai sunt locurile unde se practica tenisul de masa (exista si acest topic, dar este alta discutie).
Un numar de telefon si o persoana de contact mi-ar fi de mare ajutor.
Multumesc.
Comentariu
organizator local- 23.nov.2009
- 2332
- Agnita
- 65
Likes given: 263Likes received: 365
Ia legatura cu Sandu Mitzea-0751235594 sau cu Alex Mureșan-0723856419 pentru mai multe detalii.Bafta multa!I love table tennis !
Comentariu
.... ok, ramane sa revin la momentul respectiv... pana atunci mai vb la salaTry out our free 200-120 and latest comptia pass4sure 200-120 - pass-4sure training courses to get high flying success in final and comptia security+ certification
Comentariu
Postat în original de Bogdan V Vezi postIncepand de marti voi ajunge in Sibiu, unde voi sta toata saptamana si, dupa o zi de munca, parca m-as relaxa un pic...
In concluzie care mai sunt locurile unde se practica tenisul de masa (exista si acest topic, dar este alta discutie).
Un numar de telefon si o persoana de contact mi-ar fi de mare ajutor.
Multumesc.
sau centrul Aria (sala de tenis e în spate), peste drum de Metro (înainte de a ajunge la aeroport)
astea le știu eu...
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 05:46.Procesare...X
Comentariu