Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Re: TURNEU DE CATEGORIA A" -CUPA CALLATIS - 26.06.2010-EDIT
[quote:1rgwy8x7]daca joci cu iarba poti sa te bagi la open ca mai faci fața...fara iarba tre sa facem un turneu special pt tine de BEGINNERS
Lasa ca te scot eu.La fel ca la tenis de camp [/quote:1rgwy8x7]
Din cauza anumitor probleme nu stiu daca voi mai ajunge pe 24 la mare, si nici sambata pe 26 nu stiu daca voi fi prezent, asa ca poate nu vei avea ocazia sa ma scoti tu ...
Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Postat în original de Dragomir Paul
- Anunt de vedeta :
- In cazul in care solicitarile vor fi indeplinite 123 % se prea POATE sa beneficiati de prezenta subsemnatului...Hmmmm...deci :
1. - Cazare la hotel Saturn *****
2. - Limizina la scara 24 / 24 musai cu tapiterie alba din piele
3. - Mic dejun servit pe malul marii la orele 8:43
4. - In sala de joc numai la masa la care joc sa fie 21 grade si umiditate de cel mult 67 %
5. - Joc numai cu cine vreau, cind vreau ...daca vreau...
6. - Butoi cu bere draft heineken...temperatura intre 5 si 8 grade...
7. - Masaj la mina stinga la orele : 9:00, 13:00, 15:00, 19:00...
8. - Masaj la mina dreapta numai la ora 13:00...
9. - Prinzul se va servi pe mare de preferat la bordul unui iaht...
10.- Voi fi aplaudat si sustinut de 12 majorete minim 1,90 m, 60-90-60
- In speranta ca solicitarile sunt extrem de modice si de bun simt am sa astept confirmarea dumneavoastra prin firma de imperesariat...
- Deasemenea astept solie de la Maria Sa Medeleanu insusi pina la orele 19:14 in data de 25-iunie-2010
10.- Voi fi aplaudat si sustinut de 12 majorete minim 1,90 m, 60-90-60
bre nea paulica..... stii matale ceva cu 6-9 sau 9-6 da cre ca le-ai incurcat....sau nu?????????????
in alta ordine de idei daca mai gasesc musterii sau ma ia si pe mine cineva vin si eu.
Comentariu