Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Butterfly Kreanga Carbon

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Butterfly Kreanga Carbon

Salut,
    Joc de putina vreme cu acest tip de lemn, si as dori sa schimb impresii cu alti jucatori care-l folosesc: cu ce combiatii de fețe, ce lipici etc. Asadar, e cineva dispus

draga Mihai, asta este lemnul ala de vreo 100€ ?
    daca da .... nu cred ca o sa schimbi prea multe impresii

Comentariu

Draga Valentin, cum bine zice o lege a lui Murphy, "nu poti avea toate femeile din lume...dar merita sa incerci"
      incerc si eu sa schimb macar niste impresii...

Comentariu

legat de legea enuntata mai sus
        cum ai prefera? cate una din fiecare rasa sau cate una din fiecare tara?

Comentariu

Valentin, eu zic sa ramanem strict in cadrul discutiei despre lemnele de paleta: mai tari, mai moi, cu fibre sau fara, de diferite esente, in diverse forme, pt diverse maini, mai scumpe sau mai ieftine.
          In cazul eroinelor lui Murphy, ai doua sanse: sa o gasesti tu pe "cea care ti se potriveste cel mai bine", sau sa te gaseasca ea pe tine...
          In cazul lemnelor (obiecte neinsufletite), n-ai de ales, si trebuie sa faci singur treaba... sa (o) gasesti tu ...
          Si intr-un caz si in celalalt, e bine sa "vezi" problema si prin prin prisma "finalitatii", ca la sah: nu conteaza cine ia mai multe piese, ci cel care da mat. Parerea mea...

Comentariu

Re: Butterfly Kreanga Carbon

Postat în original de Mihai-Gabriel
            Salut,
            Joc de putina vreme cu acest tip de lemn, si as dori sa schimb impresii cu alti jucatori care-l folosesc: cu ce combiatii de fețe, ce lipici etc. Asadar, e cineva dispus
            Profesore, ce sa iti spun...am vazut de exemplu ca Daniel Roban joaca exact cu combinatia pe cre o folosesti si tu, adica Kreanga Carbon si Bryce...de acum nu mai depinde decat de tine sa il ajungi...

Oricum, lemnul e misto, dar am inteles ca trebuie sa folosesti numai solutii de lipit cat de cat profi, ca de la toluen si alti dizolvanti cica se sterge partea aia colorata gri metalic de pe furnir...

succes cu ea, sa o stapanesti sanatos!!

Comentariu

Salve Eugen, si multam' de raspuns si de urari... , asemenea si tie ...
              Daniel Roban e un Mare Artist... cred ca-i numeri pe degete pe cei ca el...(daca'i gasesti )...
              Paleta asta am incercat-o cu o fata Bryce de 1.9 si o Bryce FX de 1.9 (aveam de 2.1 mm, dar era "racheta"); acum sunt in faza de incercari de optimizare pe "stilul" meu, ca sa zic asa... Fata de Primorac Carbon, cu care stiu ca joci si tu, ai mai mult "simt", si un control mai bun, zic eu; dar daca pui Mark V sare ciudat (pt mine cel putin), pe Primorac Carbon nu...
              Este adevarat, nu poti folosi decat solutie de calitate, in genere de la Butterfly (Clean Chack, Basic Chack, etc.). Exista chiar o recomandare explicita in acest sens...
              Eram curios daca a mai trecut cineva prin experienta asta...si voiam sa schimbam impresii. Atata tot !

Comentariu

De curiozitate, a folosit cineva pana acum fețele "PowerSponge" de la Butterfly ?
                Am gasit niste detalii aici:
                http://www.dandoy-sports.com/product_in ... owerspongehttp://www.dandoy-sports.com/product_in ... owerspongehttp://www.dandoy-sports.com/product_in ... owersponge

Interesant si sloganul de promovare : ? DON’T GLUE – PLAY MORE! ? E cineva ?

Comentariu

Asa e Daniel FOLOSEA o paleta ca asta a ta . Dar cum ziceati si voi din combinatia asta iese o paleta foarte tare , printre cele mai tari, deci cauta niste fete moi cit mai moi si cu o nota mare la topspin, bineiteles de la Butterfly.
                  Daca nu stapinesti bine miscarile corecte nu poti juca cu ea e racheta !
                  Suprafata cu care e imbracata are in compozitie si carbon , deci nu e indicat ,cum zicea-ti si voi sa lipiti cu orice glue. Se poate curata sau exfolia si... o sa ai un lemn mai putin bun, ca sa zic asa.
                  Vezi ce zice despre Butterfly Takiness- chop , eu spre alea m-as indrepta.
                  Palete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
                  Fete de palete tenis de masa
                  TT.MGVSPORT - www. ttsport.ro

Comentariu

Multam' de raspuns Valigti...Din pacate eu m-am obisnuit cu Bryce, asta e- minim Bryce FX 1.9 sau SriverFX 2.1-max; cu Takiness Chop n-am incercat : poate peste 20-30 de ani, daca mai traiesc, o sa folosesc ceva care "taie tare", un antitopspin sau super super anti, sau - cine stie - poate chiar o super iarba.

Pe de alta parte, ai mai mult control decat la Primorac Carbon cu SriverFX (o combinatie pe care am folosit-o si eu, si vad ca e ceea ce folosesti tu acum...)Cu prima ocazie cand ne vom intalni, o sa vezi ca am dreptate...
                    Cat despre solutiile "profi" de lipit, cred ca nu avem de ales: una o cere pe celalta. Unde mai pui (vezi linkuri-le de mai sus) ca ni se pregatesc tot felul de noi minunatii...

Comentariu

Valigti, de curiozitate, tu ai pus vreodata fețe Butterfly Takiness- chop pe Primorac-ul tau ?

Comentariu

salut! Mihai ... si eu vreau sa iti raspund la intrebare ... pentru ca si eu joc de putin timp cu un lemn ca al tau! Eu am fete Sriver Fx de 2.1 si fata de primorac carbon ... mi se pare ca sare cam la fel, numai ca ai un control mult mai mare! In legatura cu solutia cu care sa lipesti .. eu am lipit si cu solutie de la pro auto si se lipeste chiar bine! Acum vreau sa iau solutie de la tibhar! Din aia rapida .. nu stiu ce se va intampla.. dar o sa te anunt cand incerc combinatia!

P.S. Un prieten de-ai mei joaca cu acelasi lemn si cu bryce-uri de 2.1 si cand am incercat sa dau cateva mingii cu paleta aia .. am ramas surprins ca nu imi intra nici un topspin pe masa! Toate se duceau afara
                        Blade: Butterfly Photino
                        Fh: Butterfly Tenergy 05
                        Bh:Yasaka Rakza 9

www.lovetodance.ro

Comentariu

Salut Bebe, multam' de raspuns. Eu am Bryce-uri de 1.9... am un control mai mare un pic. Am incercat si cu SriverFX de 2.1 dar e cam la fel (pt mine cel putin); cu SriverFXmax nu am incercat. Si sunt intru totul de acord cu tine, ai mai mult control ca la PrimoracCarbon, dar parca si 'traiectoriile' sunt altele, uneori de-a dreptul curioase. Ce zici ? Pe de alta parte stiu ca tu ai jucat o vreme cu Kreanga Aeros. Sunt diferente, nu-i asa? Mai ales la jocul de langa masa, Aeros-ul parca te ajuta mai mult...
                          Cat despre solutie eu am folosit de ambele tipuri: daca te referi la solutia Tibhar (cea facuta cu licenta in Ungaria) ti-o recomand cu caldura, d'asta folosesc si eu acum; am renuntat la cea de la ProAuto, pt ca se usca destul de greu.
                          Cu prima ocazie sper sa ne intalnim si sa schimbam si cateva mingi. Dar pana atunci, iti doresc bafta multa in sesiune !

Comentariu

Echipament

Recent am schimbat "macazul", si dupa multe tatonari (teoretice si practice) am trecut la SRIVER FX 2.1 SI TACKINESS D 2.1. A fost o revelatie pentru mine, au inceput sa-mi intre topspinurile de deasupra mesei, cea ce inainte era aproape de neconceput cu ANDRO ZENITH G 2.1. Am pierdut la viteza dar adevaratul cistig il reprezinta controlul net superior, mai ales pe rever, acolo unde TACKINES D-ul face legea! Este o senzatie de vis sa vezi cum contrele la topspinul adversarului se duc acolo unde vrei, si nu aiurea!Iar SRIVER-ul stie de toate, si sa mangaie mingea, dar si s-o trimita ca din pusca daca o dai ca lumea. Iar cine nu cunoaste lemnele ANDRO, le recomand cu caldura, mai ales J.M.SAIVE SUPER CORE KINETIC OFF, rapide dar si cu un control excelent. Cred ca pentru moment am gasit combinatia ideala la care nu voi renunta o buna bucata de vreme. Imi place din ce in ce mai mult sa joc!......Chiar daca nu voi ajunge niciodata campion..
                            Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
                            Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red

Comentariu

Postat în original de Bebe
                              salut! Mihai ... si eu vreau sa iti raspund la intrebare ... pentru ca si eu joc de putin timp cu un lemn ca al tau! Eu am fete Sriver Fx de 2.1 si fata de primorac carbon ... mi se pare ca sare cam la fel, numai ca ai un control mult mai mare! In legatura cu solutia cu care sa lipesti .. eu am lipit si cu solutie de la pro auto si se lipeste chiar bine! Acum vreau sa iau solutie de la tibhar! Din aia rapida .. nu stiu ce se va intampla.. dar o sa te anunt cand incerc combinatia!
                              P.S. Un prieten de-ai mei joaca cu acelasi lemn si cu bryce-uri de 2.1 si cand am incercat sa dau cateva mingii cu paleta aia .. am ramas surprins ca nu imi intra nici un topspin pe masa! Toate se duceau afara
                              Aceasi senzatie am avut-o si eu cand am luat in mina paleta unui amic, se cam duceau mingile in plopi, mai ales cele care se vroiau controlate ! Jocul cu BRYCE are o regula de aur, trebuie atacata fiecare minge, mingile taiate tinind de domeniul trecutului.
                              Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
                              Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red

Comentariu

Laky, iti dau dreptate, dar este important sa vezi cam pana unde poti merge, care este "maximul" tau ca jucator. Cu Bryce poti taia mingea foarte tare, insa miscarea mainii este un pic mai scurta, o incheietura flexibila a mainii fiindu-ti de real ajutor. Pe de alta parte, depinde si ce vrei de la tine, mie nu-mi este deloc indiferenta spectaculozitatea acestui sport pe care il iubim cu totii...

Comentariu

Procesare...
                                X