Am si eu o nelamurire. Cat este perioada de valabilitate la un lipici pe baza de apa, mai exact cat timp isi pastreaza proprietatile de lipire. Oare se poate folosii si dupa expirarea perioadei de valabilitate?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Perioada de valabilitate la lipici pe baza de apa
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Re: Perioada de valabilitate la lipici pe baza de apa
Am studiat si eu ambalajul la mai multe branduri , pe nici unul nu am gasit data de expirare , oricum au termen de garantie foarte mare , si cantitatea mica in care se livreaza nu iti permite sa folosesti 10 ani un tubulet de 37/90/ 100 gr . Chiar si cel la litru , eu am desfacut unul anul trecut , am folosit din el pina acum 2 saptamini cind am reusit sa-l termin si chiar daca tubul a fost pe jumatate plin si chiar mai putin el nu s-a intarit si nu si-a schimbat propietatile .
Cred ca atunci cind nu mai e bun se intareste si devine pastos exact pasta de dinti si cred ca din acel moment nu se mai poate folosi .
Depinde si cum se pastreaza , daca il ti la soare la 50-60 de grade cite sint vara in masina ... e clar ca el se poate intari mult mai repede si implicit nu mai e bun de folosit .Palete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
Fete de palete tenis de masa
TT.MGVSPORT - www. ttsport.ro
Mersi mult, asta ma gandeam si eu, inca - astea pe baza de apa - e logic ca nici nu se evapora chiar asa de tare ca cele pe baza de toluen si e clar ca isi pastreaza mai mult proprietatile.
Comentariu
Domnul Vali are dreptate, am si eu un tub de un an si ceva si inca isi face treaba destul de bine. Parca si-a schimbat un pic culoarea(acum bate un pic spre crem-nu mai e alb) dar lipeste bine si nu sunt probleme la deslipirea fetelor.FH Donic Bluefire M3/Acuda S3
Butterfly Primorac OFF-/Donic Ovtcharov Soft Carbon V1
BH Donic Bluefire M3/Acuda S3
Comentariu
daca tot se discuta subiectul...cam la ce perioada de timp se recomanda relipirea fetelor ce sunt lipite cu lipici pe baza de apa, tinand cont ca fetele nu prezinta urme de dezlipire deloc de pe lemn in momentul de fata desi au o perioada indelungata de cand au fost lipite..
multumesc
Comentariu
Unii ar spune ca niciodata, cat timp fetele sunt cu efect incorporat si nu dau semne de deslipire. Altii, ca ele trebuie deslipite si relipite macar la 3-4 luni odata, altfel devenind foarte greu de deslipit de pe lemnele care nu au fost lacuite in prealabil.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
dumneavoastra din care categorie faceti parte?
Comentariu
Eu experimentez destul de mult fete noi, incat sa nu apuce sa stea prea mult pe lemn.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Am si eu un Joola lex de aproape un an... si nu se mai comporta ca la inceput desi l-am tinut in conditii bune... Acum fetele raman foarte lipicioase si dupa ce dezlipesc, le pot pune din nou pe lemn fara sa mai aplic lipici. Asta n-ar fi o problema daca n-ar trebui sa dau lipiciul jos ca sa pun boosterTBS - FH H3 prov, BH Pryde 40
Comentariu
mai pune tu putina apa in tubul de joola lex si amesteca bine, daca nu merge sa nu ma injuri , eu asa am facut
Comentariu
Nu pune apa. Vina este a boosterului pe care-l folosesti. El "lichefiaza" guma arabica din compozitia adezivului si o tine sub forma aceia cleioasa. Daca vrei sa nu mai patesti fenomenul, trebuie sa lasi mai mult timp dupa aplicarea boosterului, pana la lipirea fetelor. Practic, momentul cand se lipesc fetele, este atunci cand dai cu mana pe burete si nu-l mai simti alunecos. Asta poate fi la 2-3 sau mai multe zile de la aplicarea boosterului, depinzand de cantitatea aplicata, numarul de straturi, etc.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Din pacate s-a intamplat si pe fețe pe care n-am pus booster... si am pus deja apa in el dar nu l-am mai incercat.TBS - FH H3 prov, BH Pryde 40
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 23:24.Procesare...X
Comentariu