Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Locatia arata foarte bine.Incercati sa mai faceti rost de cateva mese pentru a permite unui numar cat mai mare de jucatori sa participe ,este pacat sa nu folositi integral spatiul de joc care pare foarte generos
Nu avem de unde sa mai facem rost de mese domnu Cozma.............. chiar nu avem de unde
Butterfly Matsushita Power Defence
FH:Yasaka Rakza Soft
BH:Hallmark Phoenix Ox
Locatia arata foarte bine.Incercati sa mai faceti rost de cateva mese pentru a permite unui numar cat mai mare de jucatori sa participe ,este pacat sa nu folositi integral spatiul de joc care pare foarte generos
Nu avem de unde sa mai facem rost de mese domnu Cozma.............. chiar nu avem de unde
Am auzit eu ca aveti o masa Ella pe acolo
Daca vrei vin eu Jax sa te ajut s-o cari la sala
Setup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
Am auzit eu ca aveti o masa Ella pe acolo
Daca vrei vin eu Jax sa te ajut s-o cari la sala
nu mersi
vesnic exista cineva care sa fie contra opiniei unuia care isi doreste sa participe la un turneu unde sa joace doar cu cei de nivelul sau, turneu care este predestinat celor amatori de fapt. Probabil cei care participa la OPEN si nu au pe cine sa bata. Pacat
N-am pe cine sa bat la open??mai intereseaza-te...in primu rand nu e ca si cum as cauta sa joc cu amatorii(nu ca la reghin nu m-as fi plictisit si deabia astept primu turneu open).Eu ma refeream la faptul ca am fost in martie la Brașov si am vazut cam ce pot si ei pe acolo(plus ca povesteam cu Jax zilnic si imi spunea cum decurgea totul).
Asa ca inainte sa comentati inutil si culmea,pe langa ca cititi aiurea mai folositi si "ironia"
Noapte buna va urez si parteneri de antrenament valorosi.
o sugestie, vorbiti cu cei de la Valenii de munte poate va ajuta cu niste mese donic, mai ales ca distanta nu e asa mare.
Dupa ce m-am consultat cu mai multi oameni, am decis sa fie: 2 categorii ( Open+Amatori). O rugaminte pentru Amatori:sa fie la sala la ora 08:30, iar pentru Open-isti la 13:30. Cei de la Open vor incepe de la ora 14:00(dupa cum termina si Amatorii)
Cei care se vor inscrie sa precizeze unde doresc sa se inscrie(Open/Amatori).
Dupa ce m-am consultat cu mai multi oameni, am decis sa fie: 2 categorii ( Open+Amatori). O rugaminte pentru Amatori:sa fie la sala la ora 08:30, iar pentru Open-isti la 13:30. Cei de la Open vor incepe de la ora 14:00(dupa cum termina si Amatorii)
Cei care se vor inscrie sa precizeze unde doresc sa se inscrie(Open/Amatori).
In cazul acesta, ma inscriu si eu: Toma Florin - Pitești - Open
O rugaminte pentru Amatori:sa fie la sala la [/b][b]ora 08:30
Asa am ajuns si la Mangalia si tot la 10:45 a inceput .... De ce sa ne sculam la 3 dimineata ?!!!... Bati atita drum si ?!!!... Vin altii si la 11:00... Cum rezolvam aceasta problema ?!!!...
Noi vom incerca sa incepem cat de repede se poate nea' Paul, pentru ca nu e in avantajul nimanui sa incepem tarziu , asa ca daca vreti sa veniti la turneu incercati sa veniti la ora stabilita( va rog frumos)
ideea este ca la un singur turneu ,bati sute de km,cheltuiesti o gramada de bani ,cazi intr-o grupa cu 3 jucatori in primii 70,iar dupa 3 ore pleci acasa.nici macar nu apuci sa respiri,nici macar nu apuci sa inveti ceva de la respectivii,nici macar nu joci tenis pt ca sunt unii mult mai buni ca tine care se distreaza cu tine.Nici macar nu apuci sa gusti din acest sport minunat ca bagajele sunt si facute.Asa de bine de rau la AMATOR dai peste cei mai de teapa ta.la urma urmei cam de asta exista Amator,pt noi astia mai mici.Jucatorii adevarati sa-si masoare fortele mai intre ei,noi astia mai micii lasati-ne cu stangaciile noaste.parerea mea .multumesc
se distreaza cu tine si unu de pe locul 500 de exemplu(am vazut cazuri), poate nu participa la turnee dar stie cate ceva....mergi sa joci pt experienta ....nu vreau sa deranjez cu mesaju'....
Comentariu