Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
SALUT PRIETENI! Din Targoviște se inscriuumitra David, Dumitra Ovidiu, Ilie Marian, Bratescu Adrian si Lazaroiu Adrian, toti la AMATORI. P:S:Vin sa-mi revad prietenii!
Obisnuiam sa ma inscriu la open, dar pentru ca toti sunt amanturisti merg si eu cu ei, fiindca venim cu aceeasi masina si nu vreau sa ne incurcam programul.Va multumesc, ne vedem! Ramaneti niste valori!
SALUT PRIETENI! Din Targoviște se inscriuumitra David, Dumitra Ovidiu, Ilie Marian, Bratescu Adrian si Lazaroiu Adrian, toti la AMATORI. P:S:Vin sa-mi revad prietenii!
Obisnuiam sa ma inscriu la open, dar pentru ca toti sunt amanturisti merg si eu cu ei, fiindca venim cu aceeasi masina si nu vreau sa ne incurcam programul.Va multumesc, ne vedem! Ramaneti niste valori!
In special dumneavoastra D-le Lazaroiu........ ramenti o valoare a orasului Targoviște
Butterfly Matsushita Power Defence
FH:Yasaka Rakza Soft
BH:Hallmark Phoenix Ox
Pai in acest lucru consta si rationamentul pentru care s-a inscris la concurs si COZMA CATALIN -Fălticeni.Se pare ca isi ia cu el la concurs si un "ajutor autohton",ceva mai experimentat la "de toate".
Turneu A Brașov 10.07.2010
Ora de incepere: 09:00
Sala: Sala Sporturilor Brașov
Localizare: B-dul Garii Nr. 21 http://maps.google.ro/maps/place?hl=ro& ... 2383418651
Nr. mese: 12 ( 10 Butterfly+2 Yasaka)
Taxa de participare: 30 Ron/persoana( + 5 Ron cotizatie Amatur pentru cei care nu au platit)
Materialul de premiere: Cupe,diplome si medalii
Sistemul de joc: Un singur turneu : grupe inferioare+superioare+eliminatorii
Inscrierea participantilor: Pe forum sau telefonic: Vasile Mircea- 0752 373 889
Alexandru Bondoc- 0743 086 313
Organizatori: Vasile Mircea
Alexandru Bondoc
Se asigura pentru fiecare participant: apa minerala si meniu
Dupa ce m-am consultat cu mai multi oameni, am decis sa fie: 2 categorii ( Open+Amatori). O rugaminte pentru Amatori: sa fie la sala la ora 08:30, iar pentru Open-isti la 13:30. Cei de la Open vor incepe de la ora 14:00 (dupa cum termina si Amatorii)
Cei care se vor inscrie sa precizeze unde doresc sa se inscrie (Open/Amatori).
Fiecare participant va juca minim 5 meciuri.
Fa si o lista cu inscrisii, sa vedem cu cine ne batem
se retrage:
Vali Suta
Curtea de Argeș...si de la balansoar
Atunci anulez si eu totul ...
Fara tine nu are farmec ..
Raule... [/quote:20wlif6n]
Dom' Paul,
pastram balansoarul pentru alta data...Scuze pentru planurile anulate ! Am sa ma revansez in vreun fel...la Curtea de Argeș !
Comentariu