Scuzatima sunt nou pe forum si am luat 2 fete de la *valigti* un BRYCE SPEED FX si un SRIVER Fx + donic power all around . Si as dori sa stiu cam ce control as avea asupra mingi ... Ar sari smeker la topspin, backspin, contre ? Va rog ajutatima . Astept pareri de la experti Multumesc.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
combinatie fete ar sari smeker la topspin, backspin, contre?
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 7 (0 members and 7 guests)
-
combinatie fete ar sari smeker la topspin, backspin, contre?
Re: Ajutor
salut!unde joci in Piatra Neamț?Nittaku septear black tag/baracuda/baracuda
"Si cand va veni dusmanul/Sa va ia pamant de drept/Romani,scuturati gorunul/Din mormant sa ma destept!" Avram Iancu
Postat în original de donicpowerallaroundScuzatima sunt nou pe forum si am luat 2 fete de la *valigti* un BRYCE SPEED FX si un SRIVER Fx + donic power all around . Si as dori sa stiu cam ce control as avea asupra mingi ... Ar sari smeker la topspin, backspin, contre ? Va rog ajutatima . Astept pareri de la experti Multumesc.
Comentariu
senior- 14.oct.2006
- 585
- București
- 1025
Likes given: 12Likes received: 3
are legatura tenisul te masa cu gramatica?!?asta este un forum de tenis de masă........
Comentariu
junior- 17.nov.2005
- 301
- campulung-moldovenesc
- 57
Likes given: 0Likes received: 2
Re: combinatie fete ar sari smeker la topspin, backspin, con
eu zic ca are pt ca nu-nteleg ce-nseamna a sari smeker,dar oricum ai nevoie de-o paleta misto
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.nov.2007
- 5854
- Fălticeni
- 64
Likes given: 988Likes received: 1540
Bineintels ca nu are nici o relevanta,poate doar faptul ca cine ar intra intamplator pe acest topic ar crede ca tenisul de masa e practicat cu predilectie de repetenti sau arierati mintal.
Asta din moment ce un antrenor care se presupune ca ar trebui sa aiba o privire globala asupra "viitorului" tenisistic priveste problema de pe o pozitie otevist-manelistaof all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
arierat mintal, repetenti, antrenor otevist-manelist....dure cuvinte. Nu toti oamenii sunt egali, nici in impliniri nici in sanse de care poate viata i-a privat, asa ca eu zic sa fim mai cu picioarele pe pamant si cu modestie in suflet. O simpla atentionare era de ajuns, parerea mea, restul e treaba lui si a profesorului.Blade-Darker speed 90
Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
Bh- Testing
Comentariu
senior- 25.mar.2010
- 469
- Târgoviste & Câmpina
Likes given: 8Likes received: 5
Postat în original de fotomariuspaunPostat în original de donicpowerallaroundScuzatima sunt nou pe forum si am luat 2 fete de la *valigti* un BRYCE SPEED FX si un SRIVER Fx + donic power all around . Si as dori sa stiu cam ce control as avea asupra mingi ... Ar sari smeker la topspin, backspin, contre ? Va rog ajutatima . Astept pareri de la experti Multumesc.DHS Hurricane Long 5
FH: Tenergy 05
BH: Giant Dragon Talon
Comentariu
organizator tehnic- 14.sep.2009
- 1127
- Iași, România
- 54
Likes given: 464Likes received: 114
Postat în original de adelin27Postat în original de fotomariuspaunPostat în original de donicpowerallaroundScuzatima sunt nou pe forum si am luat 2 fete de la *valigti* un BRYCE SPEED FX si un SRIVER Fx + donic power all around . Si as dori sa stiu cam ce control as avea asupra mingi ... Ar sari smeker la topspin, backspin, contre ? Va rog ajutatima . Astept pareri de la experti Multumesc.TB ZLF & T05/T05FX
Comentariu
domnilor imi cer scz ca ma bag in seama si eu.
omul a svrut sa spuna ,,ce combinatie de fete sunt bune ......etc''' referindu-se la fetele cumparate de la domnul vali
acum cum toti il cunoatem pe vali,inclin sa cred ca ,daca vali s-a inteles cu el din toate pct de vedere,,financiar si gramatical'' daca l-a facut sa-i cumpere fetele trebuie sa-l intelegem si noi .in special cei mai invarsta
SAU in acest sport trebuie sa fim DIRECTORI ,DOCTORI,INGINERI ,PROFESORI????????????????
ACEST SPORT PRIN DEFINITIA LUI CRED ,SI NU VREU SA DERANJEZ PE NIMENI, ESTE PT AMATORI ,,DIN PCT DE VEDERE AL PROFESIONALISMULUI CAT SI AL VARSTEI SI VORBIRII.SAU NU MAI JUCAM CU EL TENIS DE MASA CA NU VB CORECT GRAMATICAL????????
imi c er scz inca o data daca am suparat pe cineva
multumesc
Comentariu
PIATRA NEAMT
As doris sa zic mai intai BUNA ZIUA cei care sunt din Piatra Neamț sa imi dea un telefon si sami spuna va rog daca are niste lipici special pt fete si care stie sa le lipeasca si mai bn .... vreau ca sami lipesc noile fete si eu nu am lipici si nu as dori sa mai comand .... sami spuneti care sunt din piatra neamt si se pricep a lipi fete !!! NR de TEL E : 0755435896 si sami spuna ca este de pe tenisdemasa.ro si ca are lipici si stie sal foloseasca . MULTUMEsC si as dori sal cunosc 1!!!!!!!__________________________
Blade : DONIC Burn OFF
BH :Butterfly Sriver Fx
FH :DHS TNT
Comentariu
senior- 14.oct.2006
- 585
- București
- 1025
Likes given: 12Likes received: 3
Postat în original de cata_60Bineintels ca nu are nici o relevanta,poate doar faptul ca cine ar intra intamplator pe acest topic ar crede ca tenisul de masa e practicat cu predilectie de repetenti sau arierati mintal.
Asta din moment ce un antrenor care se presupune ca ar trebui sa aiba o privire globala asupra "viitorului" tenisistic priveste problema de pe o pozitie otevist-manelista
Comentariu
Macocco, spune mi te rog, cum e bryce cu G3 FX ?
Comentariu
Bineinteles, trebuie sa te raportezi la stilul tau. eu sunt amator mediu superior, mai degraba defensiv, avem cam aceeasi varsta. multumesc
Comentariu
senior- 25.nov.2008
- 941
- Botoșani
- 31
Likes given: 56Likes received: 147
Domnu fluture legat de varsta dumneavoastra chiar aveti 100 de ani?
Comentariu
organizator tehnic- 14.sep.2009
- 1127
- Iași, România
- 54
Likes given: 464Likes received: 114
Postat în original de flutureMacocco, spune mi te rog, cum e bryce cu G3 FX ?TB ZLF & T05/T05FX
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 20:56.Procesare...X
Comentariu