Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Caut posesori din București ai aceste fețe pt schimb de experiente, platesc eu masa (AKC sau IDM). Vreau sa probez sa stiu daca merita investitia.
Multumesc. MP pt nr de tel.
Lemn: Joola Zhou Qihao Super ALC 90 FL, 85gr
FH: Butterfly Tenergy 05 2.1
BH: Tibhar Quantum X Pro Max
Ciao,Many... Scuze... am o rugaminte te rog da mi nr. de Tel. si eu sunt crios de aceasta fata.... Turbo x1 Platin... eu am jucat cu Copa Jo Platin Soft. si vreau ceva si mai rapid, eu am auzit ca Turbo este mai buna este adevarat?... Sau ce este mai bun... ?... Momentan am Tenergy 05 si nu merge pt. mine... Astept pareri... Va multumesc!
am inteles ca ar fi cu f f putin mai rapida decat platin obisnuit care este mai rapida decat platin soft, nu garantez pana nu joc cu ea
aveti in stoc rosu 2.0 turbo x1 ? sa imi rezervati va rog, o sa trec sapt viitoare pe la studentesc si o iau sigur
Lemn: Joola Zhou Qihao Super ALC 90 FL, 85gr
FH: Butterfly Tenergy 05 2.1
BH: Tibhar Quantum X Pro Max
Buna,Many... Multumesc pt.raspuns... Dar de Donic Coppa Speed cum este ?... Nu sti nimic?... Ai vazut datele?... speed are viteza 9,25... spin 9,25... control 6... turbo are viteza 9,5... spin 9,25...control 5... ce spui?... sau aste nu prea conteaza?... acolo am vazut datele astea ,pe www.teesport Vad ca nu stie nimeni... Multumesc!
Comentariu