Turneul face parte in circuitul AMATuR, deci se va puncta conform regulamentului.
TURNEU AKC "Animal Kingdom Club" editia II
LOCALITATEA: București
DATA: 18 Iulie 2010
ORA: 10:00
SALA: Sala de tenis de masă AKC
ADRESA+INDICATII ACCES: Strada Tabacarilor nr.4, etajul 3 (Scrie pe fatada cladirii la etajul 3 Tenis de masa), langa sediul central BGS.
TIP MESE: Sponeta Profesional ITTF
NR. MESE: 7-10
SPATIU DE JOC: Excelent
TIMPUL PROBABIL ALOCAT: 10:00 - Pana la sfarsit
NUMARUL MAXIM DE JUCATORI ADMISI: 60
INVITAT SPECIAL : Cazacu Alexandru ACTT
TAXA PARTICIPARE: 15 ron
MATERIALUL DE PREMIERE: Locurile 1-3 medalii A, diplome, premii in bani A - A + L
SISTEMUL DE JOC: Grupe inferioare, grupe superioare, eliminatoriu 3-5.
Se vor organiza doua turnee, TURNEU A, TURNEU L + A
INSCRIEREA PARTICIPANTILOR: Forum, telefonic, pana sambata ora 21,00
ORGANIZATORI: Durdun Gheorghe : 0766544295
Va asteptam in numar cat mai mare, pentru orice alte probleme, detalii sau orice alte nelamuriri nu ezitati sa ma contactati atat pe forum prin mesaj privat cat si pe telefon.
Rog sa postati unde doriti sa jucati.
Daca va fi ca precedentul concurs si nu ne vom aduna suficienti o sa facem un singur concurs, iar de data asta vom premia amatorii.
Am discutat cu mai multa lume in privinta taxei si am ajuns la urmatoarea concluzie si anume ca taxe e prea mare si nu toti doresc apa sau mancare
Duminca aceasta vom face gratar pe terasa, cine doreste, sa posteze langa unde vor juca si daca doresc gratar.
Preturi :
Gratar - 8 lei
Apa - 2 lei
Sandwich - 4 lei
Ex:
L - apa, gratar
A - apa, sandwich
L + A
TURNEU AKC "Animal Kingdom Club" editia II
LOCALITATEA: București
DATA: 18 Iulie 2010
ORA: 10:00
SALA: Sala de tenis de masă AKC
ADRESA+INDICATII ACCES: Strada Tabacarilor nr.4, etajul 3 (Scrie pe fatada cladirii la etajul 3 Tenis de masa), langa sediul central BGS.
TIP MESE: Sponeta Profesional ITTF
NR. MESE: 7-10
SPATIU DE JOC: Excelent
TIMPUL PROBABIL ALOCAT: 10:00 - Pana la sfarsit
NUMARUL MAXIM DE JUCATORI ADMISI: 60
INVITAT SPECIAL : Cazacu Alexandru ACTT
TAXA PARTICIPARE: 15 ron
MATERIALUL DE PREMIERE: Locurile 1-3 medalii A, diplome, premii in bani A - A + L
SISTEMUL DE JOC: Grupe inferioare, grupe superioare, eliminatoriu 3-5.
Se vor organiza doua turnee, TURNEU A, TURNEU L + A
INSCRIEREA PARTICIPANTILOR: Forum, telefonic, pana sambata ora 21,00
ORGANIZATORI: Durdun Gheorghe : 0766544295
Va asteptam in numar cat mai mare, pentru orice alte probleme, detalii sau orice alte nelamuriri nu ezitati sa ma contactati atat pe forum prin mesaj privat cat si pe telefon.
Rog sa postati unde doriti sa jucati.
Daca va fi ca precedentul concurs si nu ne vom aduna suficienti o sa facem un singur concurs, iar de data asta vom premia amatorii.
Am discutat cu mai multa lume in privinta taxei si am ajuns la urmatoarea concluzie si anume ca taxe e prea mare si nu toti doresc apa sau mancare
Duminca aceasta vom face gratar pe terasa, cine doreste, sa posteze langa unde vor juca si daca doresc gratar.
Preturi :
Gratar - 8 lei
Apa - 2 lei
Sandwich - 4 lei
Ex:
L - apa, gratar
A - apa, sandwich
L + A
Comentariu