Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Butterfly Schlager Inspire

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Butterfly Schlager Inspire

Ce parere aveti despre lemnul acesta?A jucat cineva cu el?

Salut Andrei, eu joc cu Schlager Inspire si e OK, a fost mai greu pana m-am acomodat cu el ca e cam prea rapid pt un incepator, dar cand are fetele proaspat lipite si te obisnuiesti sa dai pe masa efectul si viteza devin criminale.
    Blade : Nitakku Septear (OFF)
    FH>Joola Express Two
    BH>Butterfly Speedy PO

Comentariu

Tu ce stil de joc adopti cu acest lemn?Sau pentru ce joc e recomandat?Atac de langa masa, de la semi-distanta, de la distanta?

Comentariu

Cei de la Butterfly recomanda lemnul asta pt atac de langa masa si de la semidistanta, de fapt recomanda lemnul pt jucatori cu temperament de joc asemanator cu cel al lui Werner Schlager, parerea mea e ca e optima pt atac de la semidistanta, cand ataci de langa masa trebuie sa inchizi paleta foarte mult pt ca altfel mingile se duc afara. Recunosc e singurul lemn cu care am jucat pana acum asa ca nu pot face comparatie cu alceva, insa imi place cum suna si cum sar mingiile din el. Acum nu stiu cat conteaza lemnul si cat conteaza fetele care le-am lipit pe el. Eu am Tackiness Drive si Sriver FX si pot sa iti spun ca pe cea cu Sriver nu prea o simt, poate ca nu stiu eu sa joc cu o astfel de fata sau poate inca nu m-am acomodat cu ea, dar pt mine e mult mai precisa cea cu Tackiness.
        Blade : Nitakku Septear (OFF)
        FH>Joola Express Two
        BH>Butterfly Speedy PO

Comentariu

Procesare...
        X