Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
vand 5 mese Sponeta S 7-13
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)
-
Re: vand 5 mese Sponeta S 7-13
aveti mp...Blade> Yasaka Ma Lin Soft Carbon
Backhand> Yasaka Raksa 9
Forehand> Yasaka Raksa 7
Comentariu
SUNT 8 BUCATI...pret bomba 1700ron /bucata...sunt mese ittf ,blat 25 mm+fileu iitf...super ocazie... se pot da si in rate, numai toata cantitatea
Comentariu
senior- 30.nov.2008
- 1453
- Cluj-Napoca
- 66
Likes given: 111Likes received: 65
Re: vand 8 mese Sponeta S 7-13
As dori sa detaliati oferta de vanzare a unei mese in rate.Imi puteti raspunde dandu-mi raspunsul si pe M.P.,inclusiv si posibilitatile de transport.Blade: JOOLA BOMB EXTREME.
Rubber: TENERGY 05 2,1mm.
Comentariu
numai toata cantitatea de mese se vinde in rate...la bucata nu se poate
Comentariu
Mesele din Bacău sunt folosite sau noi?Nittaku septear black tag/baracuda/baracuda
"Si cand va veni dusmanul/Sa va ia pamant de drept/Romani,scuturati gorunul/Din mormant sa ma destept!" Avram Iancu
Comentariu
mai sunt 3 bucati..noi noute; PRETUL E SUPER OKAZIE..O SA OFTATI DUPA PRETUL ASTA,IN CURAND SE EPUIZEAZA.
Comentariu
Am luat teapa de la posesorul anuntului cu nr. telefon 0752. 602. 965
Mesele nu sunt noi ci folosite. Au zgarieturi inclusiv pe suprafata de joc.
Nu sunt ambalate, nici macar infoliate pentru protectia pe timpul transportului.
Nu primiti nici un act pentru ele, desi vi se promite si factura si chitanta. Cand platiti pretul vi se spune ca veti primi actele prin posta, pentru ca sunt la sediul din bacau.
Mai mult, am fost si furat cu nesimtire: fileul si suportul acestuia, desi potrivit anuntului fac parte din setul mesei de tenis, nu s-au adus, iar soferul mijlocului de transport nu a fost atent sa verifice.
De atunci sun continuu la nr. telefon 0752. 602. 965 dar primesc ton de ocupat sau nu raspunde nimeni, desi am trimis si sms.
Chiar acum am inregistrat online petitie la garda financiara din bucuresti.
Pazea!
Comentariu
mai sunt 3 bucati..noi noute; PRETUL E SUPER OKAZIE..O SA OFTATI DUPA PRETUL ASTA,IN CURAND SE EPUIZEAZA.
Comentariu
Echipa AmaTur- 30.dec.2005
- 6728
- București
- 64
Likes given: 247Likes received: 631
Postat în original de genumai sunt 3 bucati..noi noute; PRETUL E SUPER OKAZIE..O SA OFTATI DUPA PRETUL ASTA,IN CURAND SE EPUIZEAZA.
Comentariu
ce tare, in mesajul anterior scrie ca datzi tzepe si apoi punetzi iar oferta la vanzare ?
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6056
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Postat în original de vipiuce tare, in mesajul anterior scrie ca datzi tzepe si apoi punetzi iar oferta la vanzare ?
Comentariu
cum am intrat pe forum, ofertantul a iesit in fuga. ma enerveaza ca acum trebuie sa caut separat un fileu omologat, desi in pretul pe care l-am platit era inclus. pacat de obraz
Comentariu
mai sunt 3 bucati..noi noute; PRETUL E SUPER OKAZIE..O SA OFTATI DUPA PRETUL ASTA,IN CURAND SE EPUIZEAZA
Comentariu
Postat în original de genumai sunt 3 bucati..noi noute; PRETUL E SUPER OKAZIE..O SA OFTATI DUPA PRETUL ASTA,IN CURAND SE EPUIZEAZA
Cei de pe forum cu siguranta nu citesc doar ultimul mesaj.lemn: Waldner Dotec Carbon
fețe: Dignics 05/Dignics 05
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 19:51.Procesare...X
Comentariu