Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

vand 5 mese Sponeta S 7-13

Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Re: vand 5 mese Sponeta S 7-13

aceste remarci,asa cum am mai spus si in alte topicuri(in care din pacate nu v-ati AUTOSESIZAT, pierzand o afacere in tenisul de masa pe care sustineti ca il promovati) sunt rautati gratuite.Am vandut 7 mese si nimeni nu a facut reclamatie, asa cum unii ar fi vrut sa cumpere o masa profesionala cu fileu+transport la vreun pret de paleta de tenis.TOATE BUNE

Comentariu

mai sunt 3 bucati..noi noute; PRETUL E SUPER OKAZIE..O SA OFTATI DUPA PRETUL ASTA,IN CURAND SE EPUIZEAZA.

Comentariu

Postat în original de genu
        aceste remarci,asa cum am mai spus si in alte topicuri(in care din pacate nu v-ati AUTOSESIZAT, pierzand o afacere in tenisul de masa pe care sustineti ca il promovati) sunt rautati gratuite.Am vandut 7 mese si nimeni nu a facut reclamatie, asa cum unii ar fi vrut sa cumpere o masa profesionala cu fileu+transport la vreun pret de paleta de tenis.TOATE BUNE
        Peste tot unde am primit reclamatii am intervenit prompt. Am incercat intai sa vad daca dreptatea e a reclamantului sau a celui reclamat.
        In legatura cu aluzia pe care o faceti, scandalul iscat in topicul d-voastra despre acea sala de tenis:
        Daca va amintiti am dezactivat acel user clona a unei persoane pe care o cunoasteti si am sters posturile respective.
        De altfel se poate verifica acest lucru. In mesajele private nu am cum sa intervin.

Insa mi se pare de prost gust sa dati vina pe acest forum pentru ca ati pierdut o afacere...
        Nu o sa intru in polemici, nici nu vreau sa stric acest topic, insa un cumparator s-a plans aici si mi se parea normal sa raspundeti barbateste atat la telefon cat si aici.
        Pai cine sa mai cumpere daca nu oferiti ceea ce promiteti? Ati avut aici sansa sa va disculpati, daca ati avea dreptate se puteau sterge mesajele calomnioase.
        In schimb puneti acelasi disc stricat cu "O SA OFTATI DUPA PRETUL ASTA,IN CURAND SE EPUIZEAZA".
        lemn: Waldner Dotec Carbon
        fețe: Dignics 05/Dignics 05

Comentariu

totusi m-ar interesa mesele , daca este posibil in rate.astept mp.
          BLADE:Kreanga Aeros
          BH:Tibhar Torpedo
          FH: Globe National

Comentariu

in primul rand "pretul de paleta de tenis" dumneavoastra l-ati afisat pe post si l-ati tot repetat, asa ca va rog sa nu imi reprosati mie acum ca la acest pret vreau si fileu. iar transportul din bucuresti pana la mine in maramures l-am platit eu. in privinta actelor de cumparare pe care mi le-a?i promis, sunt de acord sa le afisati pe post, ca sa dovediti ca le-a?i emis si ca eu am comis o rautate gratuita.

Comentariu

pai primul anunt suna asa:
              "Club AKC BUCURESTI vinde 5 mese noi SPONETA S 7-13(suprafata identica cu donic waldner clasic) albastre ittf cu fileu inclus,1900 ron /bucata (2600 RON PRET MAGAZIN)...5 mese sunt in bucuresti....3mese in bacau..0752602965. "
              vad ca apare si ceva de fileu scris acolo....
              Dansul a platit si transportul....
              Care e raspunsul urmator ?
              "Super oferta, inca 3 mese de vanzare !!!" ?

Comentariu

Club AKC BUCURESTI vinde 3 mese noi SPONETA S 7-13 albastre ittf cu fileu inclus,1800 ron /bucata..0752602965

Comentariu

mai sunt 3 bucati..noi noute; PRETUL E SUPER OKAZIE..O SA OFTATI DUPA PRETUL ASTA,IN CURAND SE EPUIZEAZA.
                  S-a epuizat super ocazia ,de la 1700 acum 1800 ,sau scumpit fileurile ?
                  Cineva asteapta un raspuns !!!

Comentariu

cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

Comentariu

Si daca pretul mesei era de 1 leu , pret in care era inclus si un fileu , tot ar fi trebuit sa onorezi intelegerea . Banuiesc ca habar nu ai ce inseamna sa fii corect . Am ramas stupefiat vazand ca in loc sa vii cu argumente ai inceput sa ataci administratorii site-ului . Pe langa acest fapt mai jicnesti si oameni corecti facandu-i "prosti" ,cu ce drept , nu stiu ? Oricum rusine !!

Comentariu

Nu mori caini cand vor stapani , a fi om e lucru mare ....................!

Comentariu

Club AKC BUCURESTI vinde 3 mese noi SPONETA S 7-13 albastre ittf cu fileu inclus,1800 ron /bucata..0752602965

Comentariu

e cel mai haios topic care l-am citit pe forum de cand sunt user! Acest genu e chiar un geniu! E tare!
                            Blade-Darker speed 90
                            Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
                            Bh- Testing

Comentariu

Toata lumea ii spune ce sa faca......el are de vandut 5 mese
                              are tupeu de tupeu

Comentariu

blade:bty garaydia alc
                                fh: Bty rozena
                                bh: Bty t05fx

Comentariu

Comentariu

Procesare...
                                  X