Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Amultart este lemnul cu care joc de multa vreme,dupa parerea mea este un lemn extraordinar,un lemn ofensiv cu mult control,depinde de mana fiecaruia si la cit de avansat este, e bun pentru topspin cu tenergy 05,64,se pot pune si niste gume putin mai moi pentru mai mult control,de fapt mai sint lemne cu caracteristici asemanatoare,Mizutani,Photino,Innerforce ZLC,Zetro Quad de la Xiom sint lemne de buna calitate de fapt si pretul lor o spun de aceea sint asa de scumpe eu unul zic ca merita investitia.Acuma fiecare dupa posibilitati.Mult succes!
Seria Innerforce are "Limba" la exterior, mai elastica putin decat "Koto". Cei cu simturi f delicate, asa ca Maze, si-o pot permite mai repede decat ceilalti.
Seria Innerforce are "Limba" la exterior, mai elastica putin decat "Koto". Cei cu simturi f delicate, asa ca Maze, si-o pot permite mai repede decat ceilalti.
Multumesc, multumesc!
Blade-Darker speed 90
Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
Bh- Testing
Amultart si Photino sunt moi la suprafata dar rigide per total si stabile, iar ZLF este mai tare la suprafata, f putin elastic si cu un simt de "all wood". Viteza este asa: Amultart > Photino > ZLF
Sincer, e dupa starea de moment. Cateodata, ALC mi se pare prea rigid si joc cu ZLF, caruia nu pot sa-i reprosez nimic. Alteori, simt nevoia de ceva mai multa "forta" si trec la ALC. Dupa ani de cautari, am gasit aceste doua lemne care mi se potrivesc destul de bine si care-mi micsoreaza curiozitatea de a incerca mereu altceva nou. "Micosreaza" am zis
This is the question!
In ceea ce priveste zlf innerforce ce am observat inca de la prima atingere e faptul ca vibreaza mai mult decat zlf timo boll, ceea ce mie imi da un feedback suplimentar.
Blade-Darker speed 90
Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
Bh- Testing
This is the question!
In ceea ce priveste zlf innerforce ce am observat inca de la prima atingere e faptul ca vibreaza mai mult decat zlf timo boll, ceea ce mie imi da un feedback suplimentar.
uimitor ma gindeam ca este mai rigid in ideia ca este mai rapid decit zlf tb
Comentariu