Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Locurile pentru cazare la Pensiunea Restaurantul Sarbesc (http://www.restaurantsarbesc.ro),s-au ocupat in totalitate de amaturisti,daca mai sunt doritori am sa incerc sa postez cat de curand si o alta locatie sau trimite-ti un mp si am sa vad ce pot sa fac...
Va confirm rezervarile la Pensiune la cei inscrisi:
-Gheorghe Nicu-Severin..1 camera
-Paul Dragomir-Galați...1 camera
-Ghise Sorin..Sibiu....1 camera
-Iusan Mircea.Cluj...1 camera
-Bodeanu Dan.. Buc..1 camera
-Matei Dumitru.-Deva...1 camera
-Temelie Dragos-Sibiu...1 camera
Restul-de 7 camere le voi posta dupa inscrierea celor ce au facut prin mine rezervarea !
Celor ,,Cei sapte fantastici" de mai sus li se repartizeaza cate un pescarus... Suntem chiar sapte ! Si daca nu veniti voi la mare , ne trimite marea pe noi la voi !
Zanita mica , lasa comentariile !
Evident...apartamentul regal...Nu ?!!!... [/quote:l6je7zim]
Este al Reginei dl.Paul,dar inca nu stie... Acolo unde ati stat dvs.oricum capata acest statut dupa !
Vali, daca se mai poate, as dori si eu ceva cazare pentru doua persoane, doua nopti: vineri-sambata-duminica.
Daca nu mai sunt locuri la pensiunea mentionata de tine, te rog sa ma ajuti cu o indrumare spre alta pensiune sau hotel.
Merci,
Cristi
Vali, daca se mai poate, as dori si eu ceva cazare pentru doua persoane, doua nopti: vineri-sambata-duminica.
Daca nu mai sunt locuri la pensiunea mentionata de tine, te rog sa ma ajuti cu o indrumare spre alta pensiune sau hotel.
Merci,
Cristi
Cristi,
din pacate la aceasta pensiune chiar nu mai sunt locuri,te rog incearca la http://www.pensiunea-matrix.ro/
..eu sambata ajung in Curtea de Argeș,in cazul ca si aici s-a "umplut", suna-ma !.si rezolvam cumva !
Primul turneu cred ca a fost f reusit si cred ca nu este numai parerea mea...este in primul rand meritul tau ca ai adus miscarea Amatur si in orasul Curtea de Argeș. Speram la un turneu la fel de reusit si anul asta si de asemenea ca oamenii prezenti sa aprecieze eforturile facute. Eu unul de-abia astept sa imi revad multi prieteni din aceasta frumoasa miscare si astept ambitia celor din orasul de bastina sa se ridice la nivelul care trebuie si ca ei reprezinte "citadela" cum se cuvine...Go Clubul "Dacia Service"!
Blade: Viscaria, FL
fh: T05, 2,1 mm, black
bh: T05, 2,1 mm, red
Comentariu