Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
eu am reusit sa castig doua seturi la Daniel, in eliminatorii... sper doar, in fo' 6 luni sa nu mai pot castiga niciun set, la Daniel ... sau Marius ...
felicitari si mult succes mai departe
A fost excelent (cu toata caldura. Instalatia salii a dat si ea ce-a putut). Felicitari organizatorilor, castigatorilor si tuturor participantilor. Mult succes in continuare.
Jax , asta e si parerea mea ... turneu reusit . Felicitari organizatorilor , si celor care au fost aproape de ei .
A fost cupa prieteniei , si dupa cum zice si titlul eu mi-am facut cunostiinte noi din localitate si nu numai .
A fost un turneu reusit. Felicitari celor care au dus greul organizarii: VALI SUTA si SORIN BOTIRCA. Felicitari ALEX pentru prima victorie asupra lui MIHAI. Felicitari SORIN pentru prima victorie asupra lui FLORESCU. Felicitari profesorului CIOPACA pentru ceea ce a reusit sa construiasca la TOPOLOVENI.
Totul a fost frumos, exceptind iesirile nervoase ale unora dintre noi, care, vreau sa cred ca, s-au datorat doar caldurii insuportabile si a condensului de pe palete
Si citeva poze de la ,, pregatirea '' turneului si de la ,,recuperare " :
Felicitari Vali, felicitari Sorin, ati muncit mult si a iesit foarte bine.La multi ani d-le Medeleanu si regret ca nu am venit unde am promis.
"Glorie invingatorilor, onoare invinsilor!".Ne revedem!
P:Sespre ce neintelegeri vorbea domnu Matei?
Am fost foarte antent si am observat doar lucruri pozitive, intrucat pentru ele am venit la Cupa Prieteniei.Punct lovit.
Felicitari din partea mea nea Marin pt locul doi
....si Alex Ciobanu cu domnul Craioveanu....spectacol adevarat
Bravo Alex
Setup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
Felicitari Vali, felicitari Sorin, ati muncit mult si a iesit foarte bine.La multi ani d-le Medeleanu si regret ca nu am venit unde am promis.
"Glorie invingatorilor, onoare invinsilor!".Ne revedem!
P:Sespre ce neintelegeri vorbea domnu Matei?
Am fost foarte antent si am observat doar lucruri pozitive, intrucat pentru ele am venit la Cupa Prieteniei.Punct lovit.
Au participat jucători din 15 jude?e ale ??rii. (Cluj, Constanța,Galați, Sibiu, Brașov, Valcea, Mehedin?i, Dâmbovi?a, Dolj, Mureș, Hunedoara, București, Arge?, Ilfov, Ialomi?a).
Au participat jucători din 15 jude?e ale ??rii. (Cluj, Constanța,Galați, Sibiu, Brașov, Valcea, Mehedin?i, Dâmbovi?a, Dolj, Mureș, Hunedoara, București, Arge?, Ilfov, Ialomi?a).
No,scuze inca o data,asa-i inainte de a pleca in concediu !..
Rectific:
Au participat jucători din 18 jude?e ale ??rii: (Cluj, Constanța,Galați, Sibiu, Brașov, Valcea, Mehedin?i, Dâmbovi?a, Dolj, Mureș, Hunedoara, București, Arge?, Ilfov, Ialomi?a,Gorj,Prahova,Călărași). http://www.interesargesean.ro/sport/293 ... ucces.html
Am crezut intotdeauna ca sunt un tip volubil... M-am inselat... Sunt momente in viata in care vorbele sunt de prisos, iar cuvintele nu au de unde sa iasa!!!
Ultimele zile de dupa turneul de la Curtea de Argeș, frumos intitulat "Cupa Prieteniei", n-am mai fost eu, cel cu care eram obisnuit.
Multumesc domnului ?tefan L?zaroiu pentru ajutorul material acordat, multumesc, Vali Suta, prietene, pentru nemaipomenita idee pe care ai avut-o si pentru sprijin, multumesc tuturor celor care, cu o strangere de mana, un zambet, o incurajare, o gluma nevinovata, imi alina durerea si contribuie la insanatosirea mea!
"SE ACORDA PREMIUL PRIETENIEI DOMNULUI IONEL PANAITE, IN CADRUL COCURSULUI AMATUR, CURTEA DE ARGES 7 AUGUST 2010" este cel mai important premiu pe care l-am primit in cadrul manifestarilor din circuitul Amatur, si care a fost obtinut fara sa-mi mai insir vreun tricou ud de transpiratie pe "culmea de rufe", parca special facuta pt mine!
Acum chiar cred cu adevarat ca PRIETENIA este sentimentul, motorul care ne face sa ne dorim sa ne intalnim cu o asemenea frecventa si bucurie!! Dincolo de ceea ce se intampla in "arena", cred ca mai importanta este strangerea de mana si incurajarea pentru... mai bine! Un coleg de echipa, un alt bun prieten, dupa fiecare meci pierdut spunea, citez: "MI-AM MAI FACUT UN PRIETEN".
Poate ca trebuia sa fiu mai scurt... si atunci as fi spus... MULTUMESC, PRIETENI AI MARII FAMILII AMATUR!!!!!
Esti nerabdator David! Oricum si tu esti unul dintre copiii care cresc de la un turneu la altul si e cu atat mai merituos cu cat nu ai alaturi un antrenor! Felicitari!
Felicitari David un progres real ,continua ca rezultatele se vad .
Comentariu