Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Tenisul de masa Romanesc are nevoie de OTILIA BADESCU

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Tenisul de masa Romanesc are nevoie de OTILIA BADESCU

Nu uitati cat a incercat Otilia Badescu prin candidatura ei la postul de Presedinte al Federatiei sa scoata in evidenta neregulile facute de conducerea FRTM.
    Parerea mea este ca Mihaela facuse un pas important in retragerea de la Echipa Nationala anul trecut,dar a revenit la prima oferta facuta... de catre Presedinte...pacat! A facut o miscare slaba...comparativ cu Otilia Badescu care a mers pana la final,Bravo...OTILIA
    FRTM..nu merita sa aibe aceste mari sportive...ce le sugerez..DEMISIA..si lasati pe cei dedicati..si cei care iubesc acest sport sa conduca destinele lui.

E bine ca au mai ramas, totusi, unii, care inca o mai admira pe Otilia si ce a facut pentru sportul romanesc.
    NU stiu sigur inca, ramane sa se confirme, dar, de pe 2 iulie incepe pe Antena1 o competitie intre tari, amicala, care a avut loc la Saint Tropez. Pe generic, alaturi de alti mari sportivi romani, am vazut si numele Otiliei.
    Blade: Butterfly Cofferlait FL or Viscaria
    FH: Sriver G2 FX 2.1 - red
    BH: Sriver G2 FX 2.1 - black

Comentariu

as vrea sa stiu concret cu ce poate ajuta momentan tenisul de masa romanesc otilia badescu??

Comentariu

Iti raspund tot cu o intrebare: tu ce ai vrea sa faca, in conditiile in care i se pun piedici din toate partile, in special din partea Federatiei?
        Blade: Butterfly Cofferlait FL or Viscaria
        FH: Sriver G2 FX 2.1 - red
        BH: Sriver G2 FX 2.1 - black

Comentariu

Ziarul PROSPORT de astazi a publicat articolul intitulat " OTILIA BADESCU E CONSILIER LA ANS " . Pentru ca este un eveniment important pentru tenisul de masa romanesc voi scrie in continuare continutul articolului :

" Florian Gheorghe a mai cooptat in echipa sa un sportiv de top din Romania . Dupa fostul campion mondial la box Mihai Leu , seful ANS mizeaza incepind de ieri si pe cunostintele campioanei europene la tenis de masă , Otilia Badescu . " Scopul meu este sa ajut la aplicarea programelor destinate dezvoltarii sportului " a declarat Otilia Badescu ."

FELICITARI OTILIA BADESCU /

Comentariu

Felicitari Otilia

Comentariu

SURPRIZA , SURPRIZA ///

O raza de soare a aparut in tenisul de masa romanesc / Otilia Badescu a fost inscrisa de FRTM la open-ul Serbiei ce se va desfasura in perioada 19-22 octombrie //// Alaturi de ea vor mai participa Dodean,Mamaliga ,Necula si Samara ,iar baietii vor fi reprezentati de Cioti , Filimon A. si Filimon Lucian . ( ca intot deauna , mai multe fete .....)
              Acest DEZGHET s-a intimplat datorita...incalzirii globale sau ( ca si in politica ) OPOZITIA a inceput sa fie invitata strategic la masa PUTERII ?

Pe cind vom avea parte de SURPRIZE,SURPRIZE ? ( aici ma refer la Steff si Zamfir )

Comentariu

Nu e nici o surpriza,deoarece saptamana viitoare la Constanța,va fi o intrunire a biroului executiv care se pare ca va avea principalul punct de discutii stabilirea antrenorilor loturilor nationale se pare ca vor fi schimbati cei care nu si-au indeplinit obiectivele si sunt cam jumatate,avand in vedere sansele reprezentativei de senioare si locul obtinut la mondiale,lider in acest clasament ar fi Filimon,care prin acesta manevra ar incerca sa o readuca pe Otilia in circuit cu conditia sa ramana tot el antrenor,a avut si cu michu o tentativa de acest fel dar a dat a dar in bara vomvede ce va fi la Constanța,cum aflu amanunte va anunt.

Comentariu

Procesare...
                X