Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Vind articole de tenis de masa andro,adidas,DHS,Butterfly

Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• ÎNCHIS Vind articole de tenis de masa andro,adidas,DHS,Butterfly

Buna ziua,
    vind articole de tenis de masă de la firmele,andro,Butterfly, adidas si DHS cu conditii farte bune.
    cu stima
    Konni

Re: Vind articole de tenis de masă andro,adidas,DHS,Butterfl

buna ziua.. un link,adresa ,poze ceva?
    Poți vorbi neintrebat dar nu intreba nevorbit.

Comentariu

ceva preturi?...si pt colegul meu...
      xzq
      t05fx
      t05fx

Comentariu

Buna,,, ce anume?... lemne?... feze?... daca se poate si un nr. de Tel... Multumesc! Sanatate!

Comentariu

www.andro.ro uitati-va si pe situl urmator www.schoeler-micke.de

Comentariu

noutatile le gasiti pe situl schoeler-micke.de
            Daca comandati pentru cel putin 50 de euro primiti 20% discount

Comentariu

si lemnul asta cat costa in roni cu discount de 20 % cu tot cu transport pana in Marasesti judetul Vrancea,prin ce trimiteti prin posta?
              http://english.tabletennis-shop.de/oxid ... arbon-OFF/
              Lemn : Yasaka Sweeden Classic
              Fh : Butterfly bryce
              Bh : Butterfly bryce

Comentariu

Eu l-as cumpara pe asta, http://english.tabletennis-shop.de/oxid ... ALPHA-OFF/ ,dar sincer nu ma descurc cum sa-l comand.
                Daca vreti va trimit adresa pe privat

Comentariu

ma intereseaza tricou si sort sirius marimea L de la andro.pret?daca sunteti dnu Fej?r Konnert Andrâs eu am mai trimis si email de vreo luna.o seara frumoasa.astept raspunsul dvs.am studiat si cele 2 site-uri si as dori sa mai cumpar un trening, sosete poate chiar un prosop andro.

Comentariu

Postat în original de adi catri
                    ma intereseaza tricou si sort sirius marimea L de la andro.pret?daca sunteti dnu Fej?r Konnert Andrâs eu am mai trimis si email de vreo luna.o seara frumoasa.astept raspunsul dvs.am studiat si cele 2 site-uri si as dori sa mai cumpar un trening, sosete poate chiar un prosop andro.
                    Buna seara,nu v-am raspuns,fiind-ca tricoul si sortul Sirius nu mai este disponibil,Incercati sa comandati ceva alt model va rog frumos

Comentariu

ca sa fie treaba clara, ceea ce vindeti au aceleasi preturi ca pe site sau aveti o oferta ceva anume?

Comentariu

Postat în original de ticu
                        Eu l-as cumpara pe asta, http://english.tabletennis-shop.de/oxid ... ALPHA-OFF/ ,dar sincer nu ma descurc cum sa-l comand.
                        Daca vreti va trimit adresa pe privat
                        Buna seara,
                        Puteti sa comandati aici.
                        Trimiteti adresa Dvs. sau E-mailul.
                        cu stima
                        Konni

Comentariu

Buna ziua. Ati putea sa ne dati mai multe detalii in ceea ce priveste o eventuala comanda de produse de pe www.schoeler-micke.de?
                          Mai exact:
                          - Care este pretul care trebuie platit (e cel de pe site, sau e cu ceva mai mare?)
                          - Cum, cand si cui se face plata?
                          - Ce chelutieli de trasnport sunt?
                          Ne-ar ajuta orice detaliu pe care il puteti oferi
                          Multumesc

Comentariu

Postat în original de anomis
                            Buna ziua. Ati putea sa ne dati mai multe detalii in ceea ce priveste o eventuala comanda de produse de pe http://www.schoeler-micke.de?
                            Mai exact:
                            - Care este pretul care trebuie platit (e cel de pe site, sau e cu ceva mai mare?)
                            - Cum, cand si cui se face plata?
                            - Ce chelutieli de trasnport sunt?
                            Ne-ar ajuta orice detaliu pe care il puteti oferi
                            Multumesc
                            Buna dimineata,
                            daca comandati pentru 50 de euro primiti deja 20% discount + livrarea costa cam 10 euro.
                            Scrietimi un e-mail si va dau contul bancar unde puteti livra banii.Sau cu posta rambursa.
                            Cu stima
                            Konni

Comentariu

imi puteti spune adresa de e-mail?as vrea sa cumpar urmatoarele: prosop andro TOWEL SPEEDSTYLE
                              black/turquoise;tricou marimea L andro CAJUS TT Polo
                              yellow/navy;sort marimea L andro YUKON TT Short
                              navy/lime;trening andro Trousers MEDA
                              navy/lime marime M sau L.eu am inaltime 1,77 cm si nu imi place foarte larg.puteti sa imi faceti si un calcul la cat ar ajunge pretul lor cu tot cu transport si cu discount.multumesc.cu respect catri.

Comentariu

Postat în original de adi catri
                                imi puteti spune adresa de e-mail?as vrea sa cumpar urmatoarele: prosop andro TOWEL SPEEDSTYLE
                                black/turquoise;tricou marimea L andro CAJUS TT Polo
                                yellow/navy;sort marimea L andro YUKON TT Short
                                navy/lime;trening andro Trousers MEDA
                                navy/lime marime M sau L.eu am inaltime 1,77 cm si nu imi place foarte larg.puteti sa imi faceti si un calcul la cat ar ajunge pretul lor cu tot cu transport si cu discount.multumesc.cu respect catri.
                                Adresa mea de email este tt_verkauf(at)yahoo.de
                                uitati-va si pe situl Schoeler-micke.de daca lucrurile sint disponibile
                                Cu stima
                                Konni

Comentariu

A cumparat cineva de la d-l Konni? In cat timp ati primit confirmarea comenzi,cum ati platit,in cat timp ati primit coletul,cat a costat comanda (pret site) si cat ati platit pe colet?
                                  Va multumesc!
                                  FH:Tenergy 05
                                  BLADE: Timo boll Spirit
                                  BH: Tenergi 05

Comentariu

Eu am cumparat de mai multe ori de pe site-ul Andro.ro, cu comanda telefonica. Lemne, fete, treninguri, prosoape, etc. Confirmarea a fost facuta pe loc, am platit cu ordin de plata la banca. Au fost si discounturi fata de pretul de site, in functie de volum. De asemenea, cu concursul unui forumist foarte amabil, domnul Fejer mi-a selectat personal dupa specificatii, din stocul Schoeler-Micke, doua lemne DHS Hurricane KIng si vreau sa-i multumesc pe aceasta cale pt amabilitate.
                                    Lemn- Bty Viscaria
                                    FH - TENERGY 05
                                    BH - TENERGY 80

Comentariu

Procesare...
                                    X