Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Re: Vind articole de tenis de masă andro,adidas,DHS,Butterfl
ma intereseaza tricou si sort sirius marimea L de la andro.pret?daca sunteti dnu Fej?r Konnert Andrâs eu am mai trimis si email de vreo luna.o seara frumoasa.astept raspunsul dvs.am studiat si cele 2 site-uri si as dori sa mai cumpar un trening, sosete poate chiar un prosop andro.
Postat în original de adi catri
ma intereseaza tricou si sort sirius marimea L de la andro.pret?daca sunteti dnu Fej?r Konnert Andrâs eu am mai trimis si email de vreo luna.o seara frumoasa.astept raspunsul dvs.am studiat si cele 2 site-uri si as dori sa mai cumpar un trening, sosete poate chiar un prosop andro.
Buna seara,nu v-am raspuns,fiind-ca tricoul si sortul Sirius nu mai este disponibil,Incercati sa comandati ceva alt model va rog frumos
Buna ziua. Ati putea sa ne dati mai multe detalii in ceea ce priveste o eventuala comanda de produse de pe www.schoeler-micke.de?
Mai exact:
- Care este pretul care trebuie platit (e cel de pe site, sau e cu ceva mai mare?)
- Cum, cand si cui se face plata?
- Ce chelutieli de trasnport sunt?
Ne-ar ajuta orice detaliu pe care il puteti oferi
Multumesc
Postat în original de anomis
Buna ziua. Ati putea sa ne dati mai multe detalii in ceea ce priveste o eventuala comanda de produse de pe http://www.schoeler-micke.de?
Mai exact:
- Care este pretul care trebuie platit (e cel de pe site, sau e cu ceva mai mare?)
- Cum, cand si cui se face plata?
- Ce chelutieli de trasnport sunt?
Ne-ar ajuta orice detaliu pe care il puteti oferi
Multumesc
Buna dimineata,
daca comandati pentru 50 de euro primiti deja 20% discount + livrarea costa cam 10 euro.
Scrietimi un e-mail si va dau contul bancar unde puteti livra banii.Sau cu posta rambursa.
Cu stima
Konni
imi puteti spune adresa de e-mail?as vrea sa cumpar urmatoarele: prosop andro TOWEL SPEEDSTYLE
black/turquoise;tricou marimea L andro CAJUS TT Polo
yellow/navy;sort marimea L andro YUKON TT Short
navy/lime;trening andro Trousers MEDA
navy/lime marime M sau L.eu am inaltime 1,77 cm si nu imi place foarte larg.puteti sa imi faceti si un calcul la cat ar ajunge pretul lor cu tot cu transport si cu discount.multumesc.cu respect catri.
Postat în original de adi catri
imi puteti spune adresa de e-mail?as vrea sa cumpar urmatoarele: prosop andro TOWEL SPEEDSTYLE
black/turquoise;tricou marimea L andro CAJUS TT Polo
yellow/navy;sort marimea L andro YUKON TT Short
navy/lime;trening andro Trousers MEDA
navy/lime marime M sau L.eu am inaltime 1,77 cm si nu imi place foarte larg.puteti sa imi faceti si un calcul la cat ar ajunge pretul lor cu tot cu transport si cu discount.multumesc.cu respect catri.
Adresa mea de email este tt_verkauf(at)yahoo.de
uitati-va si pe situl Schoeler-micke.de daca lucrurile sint disponibile
Cu stima
Konni
A cumparat cineva de la d-l Konni? In cat timp ati primit confirmarea comenzi,cum ati platit,in cat timp ati primit coletul,cat a costat comanda (pret site) si cat ati platit pe colet?
Va multumesc!
Eu am cumparat de mai multe ori de pe site-ul Andro.ro, cu comanda telefonica. Lemne, fete, treninguri, prosoape, etc. Confirmarea a fost facuta pe loc, am platit cu ordin de plata la banca. Au fost si discounturi fata de pretul de site, in functie de volum. De asemenea, cu concursul unui forumist foarte amabil, domnul Fejer mi-a selectat personal dupa specificatii, din stocul Schoeler-Micke, doua lemne DHS Hurricane KIng si vreau sa-i multumesc pe aceasta cale pt amabilitate.
Comentariu