Culoare rosie,nefolosita(patrata),50 ron fara transport
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vand fata Dr.Neubauer inferno ox patrata-50 ron-AM VANDUT-O
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Vand fata Dr.Neubauer inferno ox patrata-50 ron-AM VANDUT-O
Nittaku septear black tag/baracuda/baracuda
"Si cand va veni dusmanul/Sa va ia pamant de drept/Romani,scuturati gorunul/Din mormant sa ma destept!" Avram IancuTaguri: Nimic
Re: Vand fata Dr.Neubauer inferno ox patrata-50 ron
Da mai multe detalii despre ea...niste poze + carcteristici !Blade : Butterfly Keyshot Light
FH : DHS Skyline TG 3 Blue Sponge
BH : Stiga Boost TS
Este o iarba interzisa ITTF acum,dar se poate juca cu ea in Amatur,nu are burete deloc,super defensiva;poze nu are rost sa pun pt ca e absolut noua,nefolosita,netaiata.Nittaku septear black tag/baracuda/baracuda
"Si cand va veni dusmanul/Sa va ia pamant de drept/Romani,scuturati gorunul/Din mormant sa ma destept!" Avram Iancu
Comentariu
Sunt interesat de inferno;va trimit pe mp adresa mea.Daca doriti puteti sa o trimiteti cu orice curier,suport eu cheltuielile.Multumesc.
Comentariu
Postat în original de petrupeiovTMSunt interesat de inferno;va trimit pe mp adresa mea.Daca doriti puteti sa o trimiteti cu orice curier,suport eu cheltuielile.Multumesc.Nittaku septear black tag/baracuda/baracuda
"Si cand va veni dusmanul/Sa va ia pamant de drept/Romani,scuturati gorunul/Din mormant sa ma destept!" Avram Iancu
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 01:29.Procesare...X
Comentariu