XIOM VEGA ELITE! Stie cineva cand apar pe la noi?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
XIOM VEGA ELITE
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Re: XIOM VEGA ELITE
Cu siguranta stie dl.Tibi!Nittaku septear black tag/baracuda/baracuda
"Si cand va veni dusmanul/Sa va ia pamant de drept/Romani,scuturati gorunul/Din mormant sa ma destept!" Avram Iancu
Nu stiu cand o sa apare la noi, dar am reusit sa incerc (din amabilitatea dl. Gelu P., multumesc mult si in aceasta cale)
- este o fața cu mult control cu suficient spin si viteza, cam asa as cataloga Eu:
control: 9.2
viteza: 9.0
spin: 8.6
de la 1 la 10, as da nota de 8.8
deci este o fața allround-power forte controlabil usor de jucat (si punctat ) cu el,cred ca la noi in AMATUR o sa aiba un succes.lemn:HML -carbon, hinoki
fetze; Victas V>01 Limber
si echipament Xiom
Comentariu
Postat în original de leviNu stiu cand o sa apare la noi, dar am reusit sa incerc (din amabilitatea dl. Gelu P., multumesc mult si in aceasta cale)
- este o fața cu mult control cu suficient spin si viteza, cam asa as cataloga Eu:
control: 9.2
viteza: 9.0
spin: 8.6
de la 1 la 10, as da nota de 8.8
deci este o fața allround-power forte controlabil usor de jucat (si punctat ) cu el,cred ca la noi in AMATUR o sa aiba un succes.Blade-Darker speed 90
Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
Bh- Testing
Comentariu
Inca nu am jucat suficient ca sa pot compara cu vega eur., dar primele inmpresii sunt foarte multumitor, sar putea ca am sa pastrez pt. BH.
Avand in vedere ca are burete normal (fara bule, gen Tenergy, Vega Pro, Euro), soft (H32, ca Sriver fx, daca am inteles bine), mingea se simte mult mai bine si nu sare aiurea (catapulteaza) de ex. vega europa. Parca nu are viteza si effectul vega eur., dar are mai mult control si mult mai usor de jucat aproape de masa conparativ cu eur., parca intre toate topspinurile (bh) fara nici un pic de efort.lemn:HML -carbon, hinoki
fetze; Victas V>01 Limber
si echipament Xiom
Comentariu
organizator local- 12.mar.2007
- 726
- București
- 63
Likes given: 1Likes received: 26
AU SOSIT VEGA ELITE-VARIANTA MAX-ROSU+NEGRU
PRET-120 LEI/BUC
MULTUMESC
0728747067
O CARACTERISTICA F.IMPORTANTA A ACESTEI FETE ESTE GREUTATEA-55 GRAME-PATRATA-MAX SI ESTE F. MOALE
http://www.tabletennisstore.us/p-1002-x ... ubber.aspx
Comentariu
organizator local- 12.mar.2007
- 726
- București
- 63
Likes given: 1Likes received: 26
A SOSIT SI VEGA ELITE-VARIANTA-2,0-ROSU
GREUTATE-53 GRAME ....FFF.USOARA SI MOALE
PRET-120 LEI
MULTUMESC
0728747067
ASTEPT COMENZI
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 00:03.Procesare...X
Comentariu