Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
in clubul de biliard Chicago (Galleria ? Buzău) sunt 2 mese de tenis obosite , puse prea aproape una in prelungirea celeilalte . eu zic ca nu se poate juca la ambele simultan . este 8 lei /ora pana in ora 17.00 , si intre 17.00 - 20.00 este 10lei/ora .
in Junior sunt 4 mese de tenis , obosite si ele . ce m-a socat la ele a fost modelul de fileu folosit . banda alba de deasupra parca ar fi bretea de chilot de dama . de dantela . moale , atarna in toate directiile ... in fine . eu unul nu ma vad jucand cu un asemenea fileu la masa . 10 lei/ora .
in ambele locatii , iluminatul e cel specific meselor de biliard . si in incinta e intuneric precum intr-o sala de proiectie . daca lovesti mingea mai tare ... nu cred ca o mai gasesti . nu as da 10 lei pe ora sa joc in conditiile astea nici daca viata mea ar depinde de asta .
in clubul Arizona nu am fost , dar din ce am vazut pana acum ... in Buzău , ca amator , nu prea ai unde sa te antrenezi in sportul asta .
-Maracineni 2 mese bune zic eu langa primarie spatiu suficient si ieftin
-Zarnesti Fundeni la sala de sport masa buna spatiu suficient lumina cam slaba dar merge si jucatori buni
Cine vrea sa joace sau sa se antreneze Iakuzza_laurentiu(at)yahoo.com mai am cativa prieteni buni
La Galeria(Chicago) 10 lei ora si poti face rezervare saptamanal sau oricand vrei sa joci 2 mese bunicele, spatiul e cam nasol
La Junior e 5 sau 7 lei ziua si 10 seara dar la fel cu spatiu ---------- Post added 14-Jan-2012 at 19:37 ---------- La Ramnicu Sarat cine stie unde sunt mese si jucatori buni pt antrenament?
La Liceul Sportiv s-a deschis din nou sala, de luni pana vineri dupa ora 18.00 pana la ora 21.00 - 10 Lei. Cine doreste poate sa dea un pm sau sa ia legatura cu domnul Postole.
Revin cu întrebarea si pe 2023 se joaca tenis de masa undeva în Buzău? Mi se pare greu de crezut ca nu sunt pasionați prin zona. De curând am auzit ca se joaca undeva la gara, deasupra. Poate confirma cineva informația?
Comentariu