Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

dhs memo - alternativa la tenergy?

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 14 (0 members and 14 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• dhs memo - alternativa la tenergy?

A incercat cineva dhs memo? Parerea mea este ca ar putea inlocui tenergy 05, sunt destul de asemanatoare - high throw, duritate similara, viteza buna si daca le stergi sunt tacky.
    As fi curios sa aud si parerea altora, sa am confirmarea ca nu este placebo mai ales in vermuri de restriste si tiranie Butterfly.
    TBS - FH H3 prov, BH Pryde 40

Re: dhs memo - alternativa la tenergy?

Pai daca sunt tacky (cu tot ce rezulta din asta), este clar ca nu sunt ca Tenergy. Daca le pot inlocui, asta depinde stilul tau si de adaptabilitatea ta.
    Blog de tenis de masă

Comentariu

Personal consider ca nici 64 nu seamana cu 05, cu atat mai putin un DHS.
      Lemn: Joola Zhou Qihao Super ALC 90 FL, 85gr
      FH: Butterfly Tenergy 05 2.1
      BH: Tibhar Quantum X Pro Max

Comentariu

Postat în original de Ashes
        A incercat cineva dhs memo? Parerea mea este ca ar putea inlocui tenergy 05, sunt destul de asemanatoare - high throw, duritate similara, viteza buna si daca le stergi sunt tacky.
        As fi curios sa aud si parerea altora, sa am confirmarea ca nu este placebo mai ales in vermuri de restriste si tiranie Butterfly.
        Nu am incercat Memo, dar am incercat multe alte DHS-uri, inclusiv H3 Neo National Team blue sponge.
        Si mie mi-e greu sa cred ca o fata de aprox 14 USD poate fi echivalent Tenergy, dar functie de stil, este posibil sa completeze bine o alta fata, daca este aproape la anumite capitole, iar jucatorul in cauza foloseste preponderent exact acele tehnici la care fetele sunt apropiate.
        Si eu am facut nenumarate incercari si deoarece este vorba de fete echivalente Tenergy 05, vreau sa recomand Donic Acuda S1.
        Am pus aceasta fata pe un Kreanga Carbon (BH) si este pereche cu un Tenergy 05 (FH) (varianta scumpa, luata din China, mai moale si mai usoara), deci pot face o comparatie, fetele fiind pe acelasi lemn.
        Acuda are burete medium+, este usor poros, dar nu ca Baracuda si completeaza Tenergy chiar si la greutate, deoarece o fata extrem de usoara nu va fi ca un Tenergy.
        Acuda are 66g netaiata si 46g taiata, fata de 48-49g Tenergy 05.
        Lovitura este medie spre inalta, viteza un pic mai mare decat la Tenergy, spinul comparabil, mai controlabila decat un Donic Coppa Platin.
        In plus, vine cu un sunet mai pronuntat.
        Cred ca pe actuala "tiranie" Butterfly", multi vor migra spre alte marci, iar Acuda S1 cred ca va fi un succes, desi nu sunt un mare fan Donic.
        HM Levi OFF- ST : T05/Rakza9
        HM Levi OFF ST : T05/Donic slice
        Nu poti atinge perfectiunea, ci doar sa tinzi la ea

Comentariu

S-au scumpit fețele de te apuca pandaliile ,interesant ca si cele care se lipesc cu speed nu au scazut la cost ,ba din contra!In fond ,ar fi aceeasi tehnologie ,dar au scazut vanzarile firmelr datorita apei ...atunci ,ca masura ,scumpiri masive ...

Comentariu

Postat în original de Ashes
            Gandindu-ma mai bine as completa cu gama Xiom Vega. Unii vor spune Vega Pro, altii Vega Asia.
            Vega Pro are viteza un pic mai mica decat Tenergy, iar spinul comparabil. O fata pt. cei experimentati, gresesti usor cu ea, nu este "toleranta".
            Eu as spune Vega Asia. Dupa cum se vede in semnatura, eu am pus-o pe un Xiom Speed 2 si rivalizeaza cu Kreanga cu Tenergy 05. Poate spinul este o idee mai mic decat la Tenergy (cu 10-15%), dar viteza este un pic mai mare (tot 10-15%) iar per total rivalizeaza clar. Vega Asia vine cu durata de viata marita, duritatea buretelui asemanatoare, iar pinii topsheet-ului sunt mai inalti, asigurand un timp de contact mare prin ingroparea mingei. Lovitura este de asemenea medie spre inalta, crutandu-te de trimiterea mingei in fileu.
            As mai puncta cu Tibhar Nianmor, o surpriza extrem de placuta. Seamana mult cu Donic Coppa Platin, cu efect si viteza in plus si cu un control mai bun.
            HM Levi OFF- ST : T05/Rakza9
            HM Levi OFF ST : T05/Donic slice
            Nu poti atinge perfectiunea, ci doar sa tinzi la ea

Comentariu

xiom vega europa> vega pro>vega asia> la control decat tenergy 05
              Blade-Darker speed 90
              Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
              Bh- Testing

Comentariu

Am eu Vega Pro si fata de Tenergy 05 este:
                - mai lenta
                - spin mai mic
                - mai toleranta la greseli (control mai mare)
                - mai moale
                - efect de speedglue mai mare
                - mai fragila
                - mai usor afectata de condens
                Cu siguranta este o alternativa la Tenergy, dar trebuie sa te adaptezi putin la ea. Unele lovituri vor fi mai usoare, altele mai greu de executat.
                Blog de tenis de masă

Comentariu

Ok, am citit cate ceva despre Dhs Memo.
                  Se pare ca sunt 3 feluri: i, ii, iii.
                  Memo 1 - nu stiu despre el
                  Memo 2 - este grippy (non-tacky) si are burete DHS #18, aprox 38-39 grade. Cica topsheetul este elastic si buretele este relativ soft. Recomandata pentru Power si Spin.
                  Memo 3 - are recomamdarea Strong Spin (o fi tacky ?)
                  Se pare ca nu sunt factory tuned.
                  Daca buretele e la fel la toata seria, atunci se pare ca e o serie minunata, care, la pretul de 14 USD / fata, sa fie comparabila cu fetele euro/jap si asta fara tuning.
                  Eu nu mai cred de mult in Pricolici, dar cine stie?
                  Blog de tenis de masă

Comentariu

Singurele fete chinezesti comparabile ca saritura cu cele euro-japoneze cu care am dat eu au fost Sword King.
                    Whale 2 tunate nu au fost cum li se facea reclama.
                    Ma indoiesc ca DHS ar fabrica un burete asa reactiv macar la 70 % din cele din noua generatie pt apa.
                    Blade DHS PG 2
                    FH: DHS Hurricane 3
                    BH: Stiga Airoc Astro M

Comentariu

Varianta DHS Hurrican 2,3 National eu zic ca se ridica la nivelul fețelor eoropene si japoneze. Dar cum se fabrica in serii limitate, sunt la fel de rare ca si fetele "speciale" europene si japoneze pentru jucatorii de top. De regula la nivel inalt nu se prea joaca cu variante comerciale...
                      Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
                      Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red

Comentariu

Nu prea merge sa compari cum se zice merele cu portocalele. Fiecare clasa de fețe este pt alt stil de joc.Nu rezulta ca unele sunt mai bune ca altele ci doar sunt mai bune intr-un anumit domeniu.
                        Blade DHS PG 2

Comentariu

Dar pot sa zici daca preferi merele sau portocalele?
                          Mie personal nu-mi place Tenergy 05 prefer 25.
                          Si acum caut varianta mai ieftina ca totusi nu vreau sa dau 100 Euro pentru o pereche.
                          Turtle bejing 2 ar fi o varianta care nu-mi surade.

Comentariu

Am avut pentru o perioada scurta Talent Spider King Super-Tacky.
                            Nu era super-tacky, ci slightly-tacky
                            Burete cu duritate mare, topsheet elastic, efect de speed-glue decent. Cred ca este tunata din fabrica, dar, vorba reclamei, coafura rezista.
                            Am dat-o lui Manyaku88.
                            Poate ne mai zice el cum mai merge fata pe Stiga Offensive NCT...
                            Blog de tenis de masă

Comentariu

Postat în original de DanD Vezi post
                              Dar pot sa zici daca preferi merele sau portocalele?
                              Mie personal nu-mi place Tenergy 05 prefer 25.
                              Si acum caut varianta mai ieftina ca totusi nu vreau sa dau 100 Euro pentru o pereche.
                              Turtle bejing 2 ar fi o varianta care nu-mi surade.
                              Beijing 2 e o fata cu mult control dar f. lenta pe langa tenergy .Daca vrei fete mai ieftine si apropiate de Tenergy incearca Donic Acuda.
                              Blade DHS PG 2

Comentariu

donic coppa jo gold se pot compara cu tenergy?
                                'Just play table tennis....but try to find the perfect paddle 4 you!'

FH:donic coppa max
                                blade:donic waldner diablo senso st
                                BH:donic coppa max

Comentariu

Si eu ma impac cu tenergy 05 simplu nu fx, pe un TB spirit, dar e prea scumpa si cum bugetul mosului de craciun e in jur de 120 de lei nu ma pot hotari intre:
                                  - dhs h neo (am vazut-o la zhang jike, se pare ca are ceva spin)
                                  - yasaka rakza
                                  - xiom omega
                                  -donic baracuda.. din cate am obs in acest post apare si donic acuda destul de asemanator, (varianta chinezeasca nu o mai doresc) sau
                                  sa astept pana strang bani de un tenergy???
                                  astept pareri de la cei care au fost in situatia mea. Multumesc anticipat!

Comentariu

Mie-mi place Omega 4 Pro, mai mult ca Tenergy 05, pt ca are topsheetul putin mai elastic.
                                    DHS H3 Neo, este si ea buna dar trebuie tratata cu mult booster. Din pachet, este prea "lipsita de viata" la loviturile drepte.
                                    Lemn- Bty Viscaria
                                    FH - TENERGY 05
                                    BH - TENERGY 80

Comentariu

multam aurel, deocamdata ma rezum la omega 4, astept si alte pareri
                                      - din cate am inteles exista dhs h3 non tachy, fata de dhs h3 neo care pute , dar poate nus bine informat, nu vreau sa folosesc decat solutia mea de curatat..am inteles ca exista cea cu burete albastru care cica e normala dar ma mai informez

Comentariu

Nu exista DHS H3 Non Tacky. Exista DHS Hurricane sau Skyline cu burete non-neo. Ex.: buretele clasic de 41 de grade, buretele albastru (#21) de 39 si buretele #19 de 36 de grade.
                                        Cel clasic este tare, cel albastru mediu-tare, iar cel #19 mediu.
                                        www.ttmall.ro - Magazin si blog de tenis de masa
                                        http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...-Tenis-de-Masa

Comentariu

Buna ziua. Si eu sunt interesat de cele mai bune alternative pentru Tenergy 05. am inteles ca Andro Hexer si Acuda S1 sunt asenanatoare dar nu le-am incercat. Am jucat insa cu Acuda S2 pe un Primorac Carbon dar nu e la fel cu Tenergy...nu mi-a placut, parca nu agata asa bine mingea, nemaivorbind de viteza si spin...Acum am niste fete Donic Sonex JP Gold de 2,1, nu stiu ce sa fac , sa le tai sau sa caut in continuare Acuda S1.... Astept opinii competente, stima.

Comentariu

incearca joola phoenix daca vrei alternativa la tenergy sau dhs g888 tratat cu speedglue
                                            Lemn: Butterfly Petr Korbel
                                            BH: Tenergy 05 FH: DHS Hurricane 3 NEO national blue sponge

Comentariu

...DHS TinARC 3 are cele mai multe elemente comune cu Tenergy 05 dintre toate fetele DHS...
                                              Setup : Tenergy 05 | Viscaria | Tenergy 64 FX

Lume multa, oameni putini...

Comentariu

Daca TIN ARC se traduce ca Arcul de Tinichea, nu-i mai bine sa asteptam sa apara Arcul de Aur (Gold Arc) care e pe lista ITTF si pe prott.cc de vanzare?
                                                Blog de tenis de masă

Comentariu

de ce, tinarc3 nu este pe lista ittf? eu stiu ca da...apropo, pe acel site sper ca preturile nu sunt in dolari americani...
                                                  Setup : Tenergy 05 | Viscaria | Tenergy 64 FX

Lume multa, oameni putini...

Comentariu

Procesare...
                                                  X