Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

dhs memo - alternativa la tenergy?

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 5 (0 members and 5 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Tinarc este pe lista ITTF, dar daca ai Arcul de Tinichea (Tin Arc), n-ai vrea sa joci cu Arcul de Aur (Gold Arc)?
    Blog de tenis de masă

Comentariu

Postat în original de grasomega Vezi post
      Tinarc este pe lista ITTF, dar daca ai Arcul de Tinichea (Tin Arc), n-ai vrea sa joci cu Arcul de Aur (Gold Arc)?
      Setup : Tenergy 05 | Viscaria | Tenergy 64 FX

Lume multa, oameni putini...

Comentariu

Referitor la costuri pe termen lung nici o chinezarie nu se compara cu Tenergy, mai bine strangi din..dinti sa iti iei una si un an de zile nu te doare capul, asta in caz ca te pasioneaza tenisul, si poti sa joci cat de cat constant, daca ajungi la sala doar sporadic atunci nu se merita. Parerea mea.

Comentariu

Joc constant cat inseamna ,daca esti pasionat de ping pong? Daca mergi de 3-4 ori pe sapt. a cate 2 ore si de nivelul de joc , ma idoiesc ca Tenergy ar rezista 1 an .
          Xi En Ting-X828
          Pryde 30
          Calibra LT Sound

Comentariu

La mine, cu 2 sau 3 sedinte saptamanale a cate 3-4 ore fiecare (aproximativ 10 ore saptamanal, in medie), dupa 3 luni, Tenergy 05 a fost numai bun de schimbat.
            Blog de tenis de masă

Comentariu

Joiana D'Arc.
              Lemn- Bty Viscaria
              FH - TENERGY 05
              BH - TENERGY 80

Comentariu

Postat în original de grasomega Vezi post
                La mine, cu 2 sau 3 sedinte saptamanale a cate 3-4 ore fiecare (aproximativ 10 ore saptamanal, in medie), dupa 3 luni, Tenergy 05 a fost numai bun
                Din ce ati experimentat ati gasit vre-o chinezeasca care sa va tina la fel fara tunning sau restore ? nu neaparat la aceleasi performante, ca atunci am gasi si solutia.

Comentariu

Postat în original de Aurel Onut Vezi post
                  Joiana D'Arc.
                  Scris asa: Joianad Arc
                  Postat în original de victor0987 Vezi post
                  Din ce ati experimentat ati gasit vre-o chinezeasca care sa va tina la fel fara tunning sau restore ? nu neaparat la aceleasi performante, ca atunci am gasi si solutia.
                  Depinde si cat de tare dai in minge. Stiu jucatori care pot distruge Acuda S2 sau Stiga Boost TC in 3 saptamani cu acelasi ritm de antrenament ca al meu. La mine ar rezista cel putin 2 luni, daca nu chiar 4 pentru Boost TC.
                  Fetele chinezesti sunt foarte rezistente fara tuning, dar mi s-a parut greu de jucat cu ele asa. Mai exact, n-am apucat sa vad exact cat rezista una fara tuning. La mine au rezistat fara tuning exact pana am ajuns acasa dupa o sedinta
                  Haifu Shark II red sponge este singura fata Made in China cu care am jucat fara nici un tuning pentru o luna. Fata a mers foarte bine si nu ar fi avut nevoie de nici o modificare. Am avut buretele mediu ca duritate. Fata neagra soft mi s-a parut cu mai mult control si cu mai mult spin, dar cred ca este putin mai lenta. Oricum, mai buna la BH decat cea rosie medium sponge. Totusi, Haifu Shark II RS nu este o fata chinezeasca clasica, ci este foarte euro ca simt, nu este lipicioasa deloc si buretele este moale si reactiv.
                  Am probat si Haifu Whale II RS burete medium - este o fata chinezeasca clasica ca si simt - trebuie sa perii mingea, nu poti lovi in ea deloc - nu iarta.
                  Astept acum Palio Thor's. Am mai avut si nu mi-a placut, dar mi se pare singura fata care poate sa aiba caracteristici de chinezeasca si sa nu necesite tratament. Are burete tensor, fabricat de ESN Elastomer, ca si Rakza 7, Acuda, Tibhar Genius sau Joola Xplode, Xiom orice - majoritatea fetelor noi. Duritatea este de 54 de grade pe scala lor - echivalent cu 40 sau 41 pe scala folosita de DHS sau Butterfly. Prin comparatie, Tenergy are 36 de grade.
                  Blog de tenis de masă

Comentariu

daca vreti o chinezarie (nu neaparat sa inlocuiasca tenergy) mergeti pe dhs h3 neo, h2 neo sau g888 k nu prea vad diferente intre cele 3(parca g888 are mai mult spin iar neo-urile putin mai rapide)... cumparati varianta comerciala de h3 neo sau h2 neo (provinciala ar fi si mai bine dar nu prea vad rostul cand poti lua 2 comerciale la pretul uneia provinciale) bagati 4-5 straturi de speed glue in ele, lipiti, jucati, dezlipiti, bagati iar 3-4 straturi de lipici, trageti de ea vreo saptamana (tot asa cu lipiri dar de data asta doar de 2 straturi de lipici) si dupa ce se duce tackiness-ul lipiti-o cu apa... dupaia cand simtiti k nu mai are viata indeajuns lipiti cu un singur strat de speed glue o sa sara de zici ca nu e adevarat si spin garla chiar si dupa 2 saptamani de tras calumea... dupa o luna sau 2 luni parca e si mai buna, spin din ce in ce si mai bun si viteza la fel, din cauza lipiciului care nu mai e pe fata.... eu personal nu am ajuns sa uzez un h3 incat sa nu dea spin de sa rupa masa
                    Lemn: Butterfly Petr Korbel
                    BH: Tenergy 05 FH: DHS Hurricane 3 NEO national blue sponge

Comentariu

Procesare...
                    X