Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Nu sunt incepator, vreau sa-mi gasesc paleta potrivita

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Nu sunt incepator, vreau sa-mi gasesc paleta potrivita

Buna seara,
    De multa vreme citesc forumul acesta deoarece sunt un pasionat jucator de tenis de masă. Joc de 10 ani cel putin o data pe saptamana cate 4-5 ore cu parteneri foarte buni. In copilarie am avut reala oportunitate sa-l prind pe Dodo Gabudean (care deja castigase locul 2 la Cupa Romaniei) in vacanta la Sugag, si am profitat jucand cu el zilnic de dimineata pana seara. Il urmaresc si acum pe internet cum joaca.
    In prezent joc cu un Butterfly Balsa Carbo X5, o fata rosie Bryce FX si pe rever Un Tachiness Chop negru.
    Stilul meu este in special de atac, trag de aproape de masa in special pe rever care este devastator, servesc taiat si reusesc sa pun mingea pe masa cu reverul la aproape fiacare minge trasa de adversar. Nu am rabdare sa joc multe mingi si caut rapid finalizarea. Paleta mea descrisa mai sus are 3 ani. M-am folosit foarte bine de ea dar deja simt ca nu mai corespunde. Am cumparat-o de la Buzău eu am lipit-o si am fost foarte mandru de cum a reusit. Acum vreau s-o vand si sa-mi iau altceva de preferinta tot Butterfly. Astept cu mare nerabdare sfaturile voastre si promit ca o sa tin cont de ele.
    Multumesc.
    DONIC "Appelgren Exclusive AR" ST
    BH: DONIC ALLIGATOR DEF
    FH: DONIC ALLIGATOR ANTI

Re: Nu sunt incepator, vreau sa-mi gasesc paleta potrivita

Am jucat mult timp cu carbo x5, si era foarte bun la jocul de langa masa, permitea atacuri rapide si cu destula forta. Din pacate si eu am renuntat la el pt. ca de la semidistanta pierdea din forta, iar ca sa obtii aceleasi rezultate ca jocul de langa masa trebuia sa fac miscarea mai energica pierzand astfel din control si viteza de reactie. Bryce fx are viteza buna, am jucat cu ea chiar pe x5 o perioada, deci ce simti tu ca lipseste cred ca este puterea. Asta ti-o va da un lemn nou. Dupa multe cautari am ajuns la concluzia ca imi trebuie un lemn cu feeling soft cu mult simt ca al lui x5 dar cu mai multa forta, deci am ajuns la butterfly zlf, apoi la varianta putin mai rapida zlf innerforce. Deasemenea daca vrei mai mult spin as recomanda sa schimbi bryce-ul dar tot cu o fata cu burete moale pt. ca am un feeling ca nu poti juca cu fete cu burete tare, poate un nimbus, sau vega europe. Succes si sa ne spui la ce te-ai oprit!
    Blade-Darker speed 90
    Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
    Bh- Testing

Comentariu

Da, imi trebuie o fata de tras pe rever si una cu mult control pe fata. Marea majoritate a finalizarilor le fac cu reverul iar cu fata in special tai. Sunt atatea variante incat nu stiu care s-o aleg.
      DONIC "Appelgren Exclusive AR" ST
      BH: DONIC ALLIGATOR DEF
      FH: DONIC ALLIGATOR ANTI

Comentariu

Tenergy 64 bh
        Kreanga Powerspin ( am luat in considerare faptul ca are acelasi maner )
        Daca vinzi X5 astept un mesaj privat cu detalii. Ms
        Lemn: Joola Zhou Qihao Super ALC 90 FL, 85gr
        FH: Butterfly Tenergy 05 2.1
        BH: Tibhar Quantum X Pro Max

Comentariu

Procesare...
        X