Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Lectii servicii
Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
maestru
- 29.mai.2008
- 1946
- Uricani, Hunedoara
- 50
Likes given: 116Likes received: 83
Re: Lectii servicii
sa iti dea Dumnezeu sanatate grasomega !Butterfly Viscaria fl
Butterfly tenergy05
Comentariu
Noroc cu australienii, ca mai intelege si Lumea Larga despre ce e vorba.
Interesant cum unii dintre GREII acestui sport fac publice demonstratii de tenis de masă care vor ramane pentru marea majoritate a iubitorilor acestui sport doar un simplu spectacol, neinteles. Si asta pentru simplul motiv ca explicatiile sunt NUMAI in limba nativa a protagonistilor. Japonezii si chinezii mai au bunul simt sa le traduca, bineinteles in limba...lor. Se pare ca multi uita ca totusi engleza este considerata, deocamdata, limba "universala" pe mapamond. Dar, ma rog, sunt convins ca felul acesta de a explica "fiecare pentru el" are considerente pur comerciale. Sau poate, dimpotriva: se ignora castigul material dintr-un prost inteles sentiment nationalist?
Ma intreb de ce Samsonov nu a explicat tehnicile pe care le prezenta cu ceva timp in urma in bielorusa, explicatiile fiind facute intr-un mod foarte profesionist de un comentator in engleza?
Sau Calin Creanga. Urmand exemplul lui Boll, Schlager si in general a scolii chineze de ce nu a dat explicatia tehnicilor prezentate in filmul sau de antrenament in greaca, sau si mai bine: in ROMANA?!
Oricum, multumim lui Grasomega si altor colegi de treaba care ne mai incanta cu cate un filmulet cu subiectul atat de drag noua.Lemn: Xiom Solo
FH: Joola Rhyzm-P
BH: Joola Maxxx-P
Comentariu
dl. care este gentil si a pus filmuletele se numeste CRISTI.
informatiile costa,meseria se fura...........
multam mult CRISTI pt lectia cum sa joc contra ierburilor care nu
imprima efect propriu.
Comentariu
CRISTI poti sa /mi explici cum pot scoate servele cu reverul ale lui DANIELUC GABRIEL?
Comentariu
Postat în original de zinedineCRISTI poti sa /mi explici cum pot scoate servele cu reverul ale lui DANIELUC GABRIEL?
Mare figura sunteti nea' IonButterfly Matsushita Power Defence
FH:Yasaka Rakza Soft
BH:Hallmark Phoenix Ox
Comentariu
Postat în original de zinedinedl. care este gentil si a pus filmuletele se numeste CRISTI.
informatiile costa,meseria se fura...........
multam mult CRISTI pt lectia cum sa joc contra ierburilor care nu
imprima efect propriu.Butterfly Matsushita Power Defence
FH:Yasaka Rakza Soft
BH:Hallmark Phoenix Ox
Comentariu
Ok, vad ca v-au placut filmele.
Intr-adevar, e cateodata mai greu sa pricepi ce spun unii, chiar daca vorbesc in engleza (accentele australiene sau irlandeze sunt cam dificile).
Am mai gasit cate ceva pe net si m-am decis sa continui cu postarile:
EDIT: Se pare ca filmele au fost eliminate de pe Youtube. Mai caut si revin.Ultima editare de grasomega; 07.oct.2011, 16:27.
Comentariu
maestru- 29.mai.2008
- 1946
- Uricani, Hunedoara
- 50
Likes given: 116Likes received: 83
grasomega tu nu ai alceva de lucru decit sa te joci cu nervi mei !
Butterfly Viscaria fl
Butterfly tenergy05
Comentariu
Pai nu trebuie decat sa te uiti putin la filmele astea (o data pe zi), sa cauti sa pricepi ce zic astia si apoi sa bagi o ora pe saptamana cel putin exercitii de servicii.
In 3 luni esti expert
Comentariu
sa vedeti cum este acest DVD...de vis, numai servele marilor campioni... http://store.alphatabletennis.com/ptts.html dati click pe linkul din partea de jos a paginiiSchlager Carbon Off +
FH: Xiom Vega Elite Max
BH: Xiom Vega Europe Max
Comentariu
Samsonov e vis . Parerea mea e ca are cele mai bine deghizate servicii desi pare ca da mura in gura.Blade DHS PG 2
FH: DHS Hurricane 3
BH: Stiga Airoc Astro M
Comentariu
Multumim Cristi,sunt super,am vazut doar cateva,o sa ma uit la toate dupa ce imi achizitionez o cutie de mingi.Blade: Dr. Neubauer-SPECIAL
Fh: JOOLA X-PLODE SENSITIVE
Bh: Dr. Neubauer-SUPER BLOCK
Comentariu
Filmul care era postat aici a fost sters de pe Youtube.Ultima editare de grasomega; 11.oct.2011, 00:44.
Comentariu
junior- 14.feb.2010
- 356
- Marasestii, Vrancea, Romania, Romania
- 32
Likes given: 0Likes received: 0
Postat în original de horia Vezi postsa vedeti cum este acest DVD...de vis, numai servele marilor campioni... http://store.alphatabletennis.com/ptts.html dati click pe linkul din partea de jos a paginiiLemn : Yasaka Sweeden Classic
Fh : Butterfly bryce
Bh : Butterfly bryce
Comentariu
Punch serve - Par Gerell:
Exemplificarea serviciului respectiv aici de la 06:10 :
http://www.youtube.com/watch?v=OTFxcuWP5t8#t=370s
Mi se pare unul dintre cele mai eficiente si usor de mascat tipuri de serviciu. Totusi, un jucator avansat poate sa mascheze spinul chiar si cand iti arata mereu mingea si paleta in timpul serviciului, variind doar punctul de contact: pe varful paletei face spin mare, iar spre maner aproape deloc. Sunt patit!Ultima editare de grasomega; 27.oct.2011, 12:37.
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.nov.2007
- 5829
- Fălticeni
- 64
Likes given: 983Likes received: 1520
AM cumparat acu fo 2 ani de la ei un DVD care se numea Pro Table Tennis Serves,produs in 2008 de alphatabletennis com. A costat fo 25-30$.M am ferit sa il multiplic pe forum.Am dat cuiva sa multiplice cateva,m-au costat cam 3-4 lei copia.Voi avea cateva la mine la turneul finalof all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 14:37.Procesare...X
Comentariu