Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Lectii servicii
Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 14 (0 members and 14 guests)
-
Postat în original de marian oancea Vezi post
Comentariu
Foarte tare serva , ma chinui si eu de vreo luna sa invat... dar, repetitia e mama invatarii !SK7 / T64 / T64
Comentariu
Postat în original de nanebanane Vezi postFoarte tare serva , ma chinui si eu de vreo luna sa invat... dar, repetitia e mama invatarii !
Comentariu
Postat în original de grasomega Vezi post
Comentariu
Ultima editare de marian oancea; 09.iun.2016, 05:09.Nittaku Acoustic
FH - Xiom Omega V Tour
BH - Xiom Omega V Tour
Comentariu
Postat în original de victor.arad Vezi postFoarte interesant serviciu... nu credca ar comenta cineva in Amatur daca am servi asa. Oricum multe serve se dau din mana ori se mascheaza..... asa ca ce ii asta? Ar trebui exersata serva asta, macar obtii un avantaj numai din serviciblade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2
Comentariu
Echipa AmaTur- 28.dec.2012
- 4683
- Târgoviște, DB
Likes given: 458Likes received: 1349
Postat în original de gpopescu Vezi postIn Amatur chiar sunt foarte foarte putini care servesc perfect regulamentar.
https://m.youtube.com/watch?v=s9ELscafqVs
Comentariu
Postat în original de Bogdan V Vezi postApoi tocmai din acest motiv cred ca topicul ar fi trebuit sa inceapa cu urmatorul clip, abia apoi sa se posteze toate celelalte minunatii de serve:
https://m.youtube.com/watch?v=s9ELscafqVs
Cum sa facem?
Comentariu
E interesant doar ca si frumusețea diversității umane...
Cu o cutie de 100 mingi , youtube si 4 ore pe săptăm?nă depășești pe toți cei din filmuletul de mai sus ca eficienta .?n doua luni. Așa am impresia.....Blade : 729 Dinasty Hinoki off
FH: Xiom Asia Japan
BH:Xiom Asia Japan
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 00:25.Procesare...X
Comentariu