care dintre cele 2 lemne ar fi o alegere mai buna ?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
schlager carbo vs primorac carbo
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Eu mi-am luat un Primorac Carbon + Sriver FX inainte sa aflu de acest forum . Cred ca abia acum , dup an de zile , cu mai multe antrenamente (la nivel de amator ) in loc de meciuri am ajuns sa le stapanesc cat de cat si sa incep sa mai castig si eu cate ceva . Cat despre Schlager carbon producatorul spune ca ar fi mai rapida ....
Adevaru' este ca bila pleaca ca o racheta din Primorac dar trebuie sa-i trasezi si orbita ...blade : tbs st / fh : joola rhyzm 48 2.0 / bh : bty brycespeed fx
Am jucat de curand cu un Schlager carbon cu fețe bryce care nu le mai avea relipite de vre-o 3 luni de zile. Impresia pe care mi-a lasat-o a fost deosebita fața de Timo Boll All al meu, mi-a intrat tot ce am vrut, parca ma nascusem cu ea in mina, dar imi este frica sa nu ma fi pacalit cu fețele din care sarea mai slab decit din lemnul meu + Sriver Fx. Ma intereseaza care dintre ele este mai bun pentru tras, pentru ca daca sunt la fel de bune la acest capitol ash alege primorac pt ca, asha cum ai spus shi tu, e un pic mai potolit. Ai jucat vreodata cu schlager carbon ?Merci pt ca ai raspuns!Blade: Viscaria, FL
fh: T05, 2,1 mm, black
bh: T05, 2,1 mm, red
Comentariu
Nu am jucat cu Schlager carbon si prin Sibiu(in locul in care joc) dupa ce mi-am luat lemnul asta au mai aparut vreo 3 lemne cu insertie de carbon dar tot Primorac . Bryce este cea mai rapida guma de la Butterfly are incorporata in ea " high tension" sigur este mai rapida decat Sriver, dar din pacate la amandoua le trebuie "combustibil" (speed glue) ca sa ai cel mai bun randament si din Bryce si din Sriver . Citem printr-un nr. al revistei Butterfly despre diferentele dintre un Sriver si un Bryce. Tehnicianul care dadea explicatii despre comportamentul fetelor si spunea despre Bryce ca ar avea o traiectorie mai dreapta (potrivita ptr. smashuri) iar despre Sriver ca ar avea o traiectorie mai curba (mai potrivita ptr. topspin , topspin balonat). Sper sa posteze si alti forumisti cu o mai mare experienta , care folosesc produsele respective si atunci poate o sa iti faci o parere . Ciaoblade : tbs st / fh : joola rhyzm 48 2.0 / bh : bty brycespeed fx
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.ro