Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Re: TURNEU A LA GURA HUMORULUI SAMBATA 21 AUGUST 2010
Vad ca s-a abordat subiectul daca sa se imparta turneele in open si amatori sau daca sa se joace la gramada. Personal cred ca sint argumente pro si contra, dar este totusi greu de crezut ca cineva care vine de la o distanta apreciabila doar ca sa joace tenis de masă intr-un concurs si acel cineva nu e mare jucator nu stiu cit va aprecia faptul ca a schimbat citeva mingi cu nu stiu care jucator vestit. Progresul nu cred ca se face decit cu antrenamente cit mai dese, nu se face la un concurs, mai ales daca diferenta de valoare dintre cei doi jucatori este foarte mare. In acceasi ordine de idei, vad ca foatre rar se organizeaza turnee in care copii sa joace separat, desi toata lumea afirma ca se doreste atragerea copiilor. Ideal ar fi sa se organizeze in cadrul turneelor si concurs pt copii pe categorii de virsta pentru ca nu poate un copil de 8-9 ani sa joace la nivelul unuia de 12- 14 ani. Viitor fara copii nu exista si asta se aplica si tenisului de masa.
Re: TURNEU A LA GURA HUMORULUI SAMBATA 21 AUGUST 2010
[quote=Orza Catalin]
Postat în original de "George Buhlea":23ahki14
Postat în original de ciprian82
de reusesc sa scap cu bine din weekend-ul asta cu siguranta voi fi si eu prezent
Constantinovici Ciprian-SV
Dar ce prvizionezi sa patesti weekend-ul asta?
pai de acu incolo va uda si canapeaua....mama nu se supara ......se insoara -ad.se nenoroceste pardon.
daca nu vii la g humorului vom tine un moment de reculegere pt.timpul tau LIBER....
apropo cipri ,daca mergi in luna de miere iti dau un set de bile butterfly!!!![/quote:23ahki14]
Auzisem eu ceva la Curtea de Argeș. La Multi Ani! Cipriane si sa fie intr-un ceas bun.
Re: TURNEU A LA GURA HUMORULUI SAMBATA 21 AUGUST 2010 +JUNIO
Cip,Nu uita ca verighetele sunt cele mai mici catuse din lume iar cea mai buna metoda de a tine minte ziua sotiei tale este sa o uiti o data.... Nu am aflat ce este fericirea decat in momentul in care m-am casatorit.Dar atunci era deja prea tarziu.Casa de Piatra!
Comentariu