Re: TURNEU A LA GURA HUMORULUI SAMBATA 21 AUGUST 2010
Din pacate,domnilor,progresele se fac doar in antrenamente.La turnee se vad rezultatele acestor progrese,daca exista.Cei care se antreneaza in mod constant si cu parteneri diferiti,de valoare ridicata sau cel putin egala,doar aceia au posibilitatea sa progreseze.In turnee se aplica de regula ceea ce se invata la antrenamente si,eventual,se mai "fura"cate o serva sau o lovitura de la cei mai buni.Apoi,tot in antrenamente,se cauta sa se insuseasca aceste noutati si sa se perfectioneze..Eu sunt cel mai in masura sa va spun aceste lucruri tocmai pentru ca sunt unul dintre acei ce nu au posibilitatea de a se antrena in mod constant,doar cand se nimereste, si particip la turnee cand timpul i-mi permite doar din dorinta de a juca.Am cunoscut colegi din amatur din alte orase care se antreneaza si de cate 2-3 ori pe saptamana,in mod organizat ,in locatii adecvate si cu mai multi parteneri .Asadar,diferenta la turnee si in clasamentul amatur este,in mare parte,rezultatul acestor antrenamente si nu doar rodul "formei" de moment!In ceea cepriveste organizarea turneului "la gramada" ,este optiunea pe care organizatorii o aleg in functie de nr de participanti raportat la numarul de mese..La recentul turneu de la Cluj s-a vrut si s-a putut face impartirea in open si amatori ,desi nr de participanti nu a fost foarte mare,acordand sanse mai mari amatorilor de a iesi la rampa.Cu respect.Succes.
Postat în original de Dakiro
Comentariu