Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Ce ziceti de paleta asamblata "Stiga efect"?

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Ce ziceti de paleta asamblata "Stiga efect"?

Sunt un incepator, care practica acest sport doar pentru a umple timpul liber. Nu mi-am permis inca sa fac o investitie in lemn+ bureti+cauciuc+lipici etc insa tocmai am cumparat o paleta Stiga Effect. As dori , daca puteti sa-mi spuneti ce parere aveti despre aceasta paleta deoarece multi spun ca se ridica la nivelul uneia "preparate" din componente separate.
    Imi cer scuze daca va deranjez cu o asemenea intrebare sau daca un topic asemanator a mai fost postat.
    ?nca incepator...

întrebare

întâmplarea face ca si eu sunt din Piatra Neamț si am avut si eu o asemenea paleta cand inca eram incepator si nu auzisem de palete profi.Pot sa-ti spun cu parere de rau ca efectul si viteza nu se compara cu ale unei palete asamblate(profi), dar pentru un incepator , e o investitie destul de buna, pentru ca apoi sa-ti cumperi una profi.Unul din avantajele paletei pe care o ai este ca are controlul mare, lucru bun pentru incepatori.Acum depinde la ce nivel esti tu.Daca as sti cum joci, ti-as putea recomanda eu o paleta mai buna.Poate ne intalnim odata sa jucam un meci. Eu frecventez sala de le VIP daca stii unde este si ma gasesti acolo intre orele 16-17:30.

Comentariu

Interesanta provocare dar ma tem ca nu as face fata...sunt un jucator "low-end" ca sa zic asa... Noroc de tine ca eu chiar nu stiam unde se poate juca in Piatra Neamț dar...poate chiar ne vedem candva. Stii tu... "practice makes it perfect"
      Apropo... daca tot ziceai...recomanda-mi o paleta profi cu cât mai mult efect.
      ?nca incepator...

Comentariu

Procesare...
      X