Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Samsonov a avut rabdare...mult calm.A dat mult topspin stanga...dreapta,apoi a pus mingi scurte....lungi.A variat mult jocul cu mult calm.E foarte greu de jucat impotriva lui Joo.Este un aparator de exceptie si face si faza de atac foarte bine. Eu spun ca Samsonov datorita calmului si inteligentei l-a batut pe Joo.
Blade: BtyPrimorac Carbon off+
Bh:Tenergy 80 fx
Fh:Tenergy 80 fx
Samsonov a avut rabdare...mult calm.A dat mult topspin stanga...dreapta,apoi a pus mingi scurte....lungi.A variat mult jocul cu mult calm.E foarte greu de jucat impotriva lui Joo.Este un aparator de exceptie si face si faza de atac foarte bine. Eu spun ca Samsonov datorita calmului si inteligentei l-a batut pe Joo.
cred ca e o mare lectie de cum se joaka contra aparatorilor !
Un aparator,mai ales unul cu experienta trebuie "hartuit"in permanenta.Efectul topspinului trebuie schimbat in permanenta,viteza lui deasemenea.Aparatorul trebuie "plimbat" pe toata suprafata mesei alternand tot timpul topspinul cu aducerea la fileu prin stopuri bine controlate si bine executate.Nu este vorba de "plictisirea "aparatorului ,care are oricum o mare rabdare in joc ci de inteligenta atacantului de a pregati topspinul sau atacul decisiv.
Comentariu