Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
VAND TENERGY 05,ROSU,FOARTE BUNA,70 LEI-BUCVANDUTA
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Re: VAND PERECHE TENERGY 05, FOARTE BUNE,75 LEI-BUC
O FATA TENERGY NOUA COSTA APROX.250 LEI.MAI ANALIZATI OFERTAJOOLA ARUNA OFF FETE JOOLA RHYZM-P
Comentariu
Postat în original de robertn14O FATA TENERGY NOUA COSTA APROX.250 LEI.MAI ANALIZATI OFERTA
Aveti dreptate cand spune-ti ca acum sunt undeva pe la 250 ron/buc., dar sunt Tenergy FXButterfly Matsushita Power Defence
FH:Yasaka Rakza Soft
BH:Hallmark Phoenix Ox
Comentariu
Aveti dreptate cand spune-ti ca acum sunt undeva pe la 250 ron/buc., dar sunt Tenergy FX
Unde este mai ieftin sa cumpar si eu ? Ai gasit la 150 ?Blade: Bty Primorac Carbon off+
Bh:Tenergy 80 fx
Fh:Tenergy 80 fx
Comentariu
Buna,,, scuze,,, vezi http://www.ttsport.ro/fete-de-paleta-36 ... tml?page=3 s http://www.tt-shop.ro/135-promotii
Comentariu
Postat în original de florin38Buna,,, scuze,,, vezi http://www.ttsport.ro/fete-de-paleta-36 ... tml?page=3 s http://www.tt-shop.ro/135-promotiiBlade: Bty Primorac Carbon off+
Bh:Tenergy 80 fx
Fh:Tenergy 80 fx
Comentariu
Daca va uitati mai bine, domul care le vinde a spus ca sunt jucate 3 luni. Eu m-am referit la faptul ca acum 3 luni o fata Tenergy era 150 RonButterfly Matsushita Power Defence
Comentariu
senior- 25.mar.2010
- 466
- Târgoviste & Câmpina
Likes given: 8Likes received: 5
Mircea incearca la domnu Bogdan din Arad,eu am luat de la dansu si sunt super ok(NOI) la pret 150 cu transport...vezi mai jos link are si tel:
viewtopic.php?f=14&t=4644DHS Hurricane Long 5
FH: Tenergy 05
BH: Giant Dragon Talon
Comentariu
Am incercat si la el dar nu are de 1,7 mmButterfly Matsushita Power Defence
Comentariu
senior- 25.mar.2010
- 466
- Târgoviste & Câmpina
Likes given: 8Likes received: 5
Eu iti recomand de 2.1 dar nu pe un lemn foarte rapid...nu e mare diferenta.am vazut ca ai tenergy64 care este mai rapid decat 05...DHS Hurricane Long 5
FH: Tenergy 05
BH: Giant Dragon Talon
Comentariu
Postat în original de adelin27Eu iti recomand de 2.1 dar nu pe un lemn foarte rapid...nu e mare diferenta.am vazut ca ai tenergy64 care este mai rapid decat 05...Setup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
Comentariu
Postat în original de mandrubogdanPostat în original de adelin27Eu iti recomand de 2.1 dar nu pe un lemn foarte rapid...nu e mare diferenta.am vazut ca ai tenergy64 care este mai rapid decat 05...Butterfly Matsushita Power Defence
Comentariu
Jesuse cum naiba se justifica preturile alea exorbitante de pe site-uri ? In loc sa scada preturile pe timp de criza asa cum au scazut la alte produse ei le cresc , cred ca o sa ajungem sa jucam cu HardBat-uri , macar lemnul te tine mai mult de 6 luni . Oricum mai bine comanzi pe Presport ca acolo preturile sunt rezonabile .
Comentariu
AM REDUS PRETUL LA 70 LEI BUC.JOOLA ARUNA OFF FETE JOOLA RHYZM-P
Comentariu
150...doua fețe?..eu zic ca merita...nu le da mai jos de 150,si asa e cam putin! sa cumpere din alta parte daca nu le convine pretzu!Blade : Butterfly Keyshot Light
FH : DHS Skyline TG 3 Blue Sponge
BH : Stiga Boost TS
Comentariu
Re: VAND PERECHE TENERGY 05, FOARTE BUNE,70 LEI-BUC
DISPONIBILA DOAR FATA ROSIEJOOLA ARUNA OFF FETE JOOLA RHYZM-P
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 01:31.Procesare...X
Comentariu