Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Salutare..m-am apucat recent de tenis de masă si as vrea sa va cer o parere..ce paleta as putea sa-mi cumpar...vreau sa ma duc la un club..sa invat mai multe
Mersi anticipat
Contacteaza pe ValiGTI sau pe tibi aici pe forum si vei primi indrumari si propuneri pentru palete de inceput foarte bune.
Despre cluburi - in Câmpulung activeaza clubul Pristavu si am gasit adresa urmatoare pe situl FRTM: Câmpulung Muscel, Str. Negru Voda, Nr. 111, Bl. , Ap.
Judetul Argeș.
Succes!
Mersi de sfat..Deocamdata mi-am luat o paleta Rambo Domination...pe care am dat 20 de lei...bugetul fiind cam "slabut"...o sa mai pun ceva deoparte..sa vad poate imi iau ceva mai bun
Ai aruncat cu banii, ma rog 20 lei = o minge buna care sa presupunem ca ai calcat pe ea
Uite aici o paleta care merita cei 40 lei, am una asemanatoare si vreau sa spun ca fata de ce am achizitionat acum (in semnatura) diferenta e chiar mica.
Ps. Eu la 12 ani (cati ai tu acum) aveam o paleta facuta cu fete din linoleum, deee alte vremuri.
Sanwei F3 PRO--------------.----.-----.------------------XVT Black Knight 7 LOKI T3 High Speed Carbo ---.----Backup---------Palio AK47 RED LOKI T3 High Speed Carbo-------------.--------------Palio AK47 BLUE
Comentariu