Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Acuda S 1 si Tibhar nianmor vs Tenergy 64

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Acuda S 1 si Tibhar nianmor vs Tenergy 64

As dori o comparatie intre aceste doua fețe.Daca cineva a jucat cu ele si poate sa faca o comparatie va rog sa postati cu incredere.
    Eu joc momentan cu tenergy 64 dar pretul exagerat al fețelor tenergy m-au dezarmat.Asa ca vreau sa incerc altceva.
    Am incercat cu Vega pro si europa,dar mi se par cam moi.Parca nu sunt asa de reactive,nu pleaca mingea asa exploziv ca din tenergy.
    Blade: Bty Primorac Carbon off+
    Bh:Tenergy 80 fx
    Fh:Tenergy 80 fx

Re: Acuda S 1 vs Tenergy 64

Niste pareri pe aici
    Sanwei F3 PRO--------------.----.-----.------------------XVT Black Knight 7
    LOKI T3 High Speed Carbo ---.----Backup---------Palio AK47 RED
    LOKI T3 High Speed Carbo-------------.--------------Palio AK47 BLUE

Comentariu

Postat în original de traian
      Niste pareri pe aici
      Mersi Traian
      Am citit insa lumea lauda foarte tare tenergy.Despre acuda....nimik.
      Despre nianmor....nici asa.
      De la noi de pe forum nu a jucat nimeni cu aceste gume sa faca ceva comparatii ?
      Va multumesc tuturor celor care reusiti sa scrieti aici.

Comentariu

Re: Acuda S 1 si Tibhar nianmor vs Tenergy 64

salut
        eu am jucat cu tibhar nianmor vreo 5 luni de zile si sant genul care cauti tu, adica sar foarte tare, au efect de catapult, e destul de greu de stapanit, eu l-am incercat si pe lemn off-, si atunci deja mergea ff bine cu el. Are un spin excelent dar si viteza mare, si sant durabile. Despre Acuda sant si eu curios dar din cauza ca abia s-au lansat abia gasesti ceva review despre ele.
        stima
        Zoli
        Andro Tempertech Off- / Tenergy 64fx / Tibhar Aurus Sound

Comentariu

Postat în original de Zoki
          Postat în original de traian
          Niste pareri pe aici
          Mersi Traian
          Am citit insa lumea lauda foarte tare tenergy.Despre acuda....nimik.
          Despre nianmor....nici asa.
          De la noi de pe forum nu a jucat nimeni cu aceste gume sa faca ceva comparatii ?
          Va multumesc tuturor celor care reusiti sa scrieti aici.
          Ambele fete mentionate pot inlocui cu succes Tenergy 64 sau 05.
          Am Tenergy 05 pe FH si Acuda S1 pe BH pe acelasi lemn (Kreanga Carbon), deci pot face o comparatie obiectiva.
          In plus, am pus Nianmor pe FH altui Kreanga Carbon.
          Pe unul dintre cele doua Kreanga, am avut initial Tenergy 05 pe FH si Tenergy 64 pe BH.
          Nianmor are viteza si spinul comparabil cu Tenergy, lovitura un pic mai joasa si mi se pare un pic mai controlabil.
          Buretele este mediu ca duritate si foarte elastic, nefiind poros ca la Tenergy.
          Poti juca si de la distanta medie si mare fara probleme. Topspinurile care nimeresc masa creeaza probleme mari adversarului, iar traiectoria mingei "stearsa" este uneori mai curba decat la Tenergy.
          Ce este esential la Nianmor, este faptul ca este considerabil mai usor decat Tenergy, ori, in principiu masa isi are si ea rostul ei in ecuatia loviturii.
          Acuda S1 este mai apropiat de Tenergy prin prisma caracteristicilor venind in plus cu un burete similar.
          Buretele seamana cu cel de la Tenergy, dar porii sunt mai mici.
          Efectul de catapult este clar mai mare decat la Tenergy 05, similar cu cel al lui 64.
          Spin similar, viteza de asemenea, lovitura un pic mai joasa.
          Greutatea similara (46g taiata) recomanda Acuda S1 pt. cei care doresc sa inlocuiasca Tenergy 05 sau 64.
          Nu pot comenta despre cum se uzeaza cele doua fete, avandu-le de relativ putin timp.
          Pot insa sa spun ca setup-ul Kreanga+Tenergy 05+Acuda S1 are 187g, iar Kreanga+Nianmor+Stiga Boost TC are doar 177g, in ciuda faptului ca lemnul setup-ului 2 are 96g, in timp ce lemnul primului setup are 91g.
          Dintre cele doua, joc mai mult si prefer setup-ul cu Nianmor si Stiga Boost.
          Ref. la fetele Xiom, eu prefer si recomand Vega Asia ca inlocuitor pt. Tenergy 64, deoarece are spin mai mic si viteza mai mare decat Vega Pro. Are mare importanta pe ce lemn pui fetele Vega, se pot comporta foarte diferit functie de lemn.
          Merg bine pe lemnele "stiff", cu carbonul la suprafata, sau pe cele "all wood" ca Xiom Aria.
          HM Levi OFF- ST : T05/Rakza9
          HM Levi OFF ST : T05/Donic slice
          Nu poti atinge perfectiunea, ci doar sa tinzi la ea

Comentariu

Eu zic sa iei in calcul si fetele Tibhar genius eventual genius optimum. Se incadreaza in cerintele tale privind viteza si spinul. Vine din ele foarte urat pentru adversar, de parca i-ar izbi paleta tare o minge ovala. Mingea lovita cu spin ia adesea o traiectorie greu de prevazut. Din pacate eu n-am putut sa stapanesc aceasta fata in special in ceea ce priveste returnarea serviciilor adversarului.
            Andro Rasanter 48
            Butterfly Timo ALC
            Andro Rasanter 48​

Comentariu

Va multumesc tuturor celor care au postat aici.
              Ei bine am cumparat si eu o fața acuda s1 sa vedem ce poate.
              Sunt foarte multumit de aceasta fața,categoric comparabila cu tenergy.Spin foarte bun....viteza excelenta si un control superior fețelor tenergy(mai ales in cazul capacului si primirii serviciului).
              Top spinul merge identic ca si cu tenergy.Buretele este aproape la fel,tensionat cu gaurele.
              Sunt de acord cu e a scris "lagardere" mai sus referitor la acuda s1.
              In ceea ce ma priveste am renuntat la fețele tenergy in aceste vremuri de tiranie butterfly.
              Recomand tuturor acuda s1 celor care cauta o alternativa la tenergy(pt care trebuie sa facem un imprumut la banca sa le cumparam).
              Butterfly....

Comentariu

Confirm cele scrise de Zoki, sunt chiar foarte bune aceste fete! Mie mi se pare ca au spin mai mare ca tenergy 05, cred ca am gasit alternativa la tenergy Sunt curios ce durata de viata au, cu tenergy joc fara probleme un an (3-4 antrenamente/saptamana)
                Blade: Butterfly Schlager Carbon
                FH:TENERGY 05
                BH:TENERGY 05

Comentariu

Inca o surpriza placuta adusa de noile fete Xiom Omega IV Pro si Asia, categoric o varianta cel putin ca Tenergy 05, daca nu ceva mai buna.
                  Ca sa nu mai vorbim despre pret, cu totul rezonabil, fata de mult laudatul Tenergy, care a adus un nou comportament pe piata, ceva ce eu personal nu am vazut pana acum: un produs de succes existent pe piata de cativa ani, in loc sa fie ieftinit pt. a face loc unor produse noi, este scumpit cu 66% de producator !!!
                  Cred ca este un mesaj de la Butterfly care suna cam asa: "Nu avem de gand sa scoatem un produs nou, iar cel vechi ni se pare atat de bun, incat vrem sa mai stoarcem cativa dolari in plus pe el !"
                  Probabil ca cei de la Butterfly cred ca nu exista alternative, iar ei se cred atat de sus incat nimic nu-i poate atinge.
                  Sper ca piata sa le arate ca se insala si sa le scada drastic vanzarile la Tenergy.
                  Ca sa nu mai postez inca o data impresiile mele, aveti mai jos link-ul despre Omega IV
                  viewtopic.php?f=14&t=5122&p=64438#p64438

Comentariu

Am auzit ca fetele acuda isi pierd spinul repede,am un prieten care dupa o saptamana de antrenament intens, fata arata cam nasol....comparativ cu un tenergy jucat cateva luni...
                    Ce parere aveti
                    DHS Hurricane Long 5
                    FH: Tenergy 05
                    BH: Giant Dragon Talon

Comentariu

In alta ordine de idei ce fata din cele 3 rezista mai mult si mai bine???
                      DHS Hurricane Long 5

Comentariu

Postat în original de adelin27
                        Am auzit ca fetele acuda isi pierd spinul repede,am un prieten care dupa o saptamana de antrenament intens, fata arata cam nasol....comparativ cu un tenergy jucat cateva luni...
                        Ce parere aveti
                        Acuda s1 o am eu de doua saptamani de antrenament si iti garantez ca e ca noua.Oricum voi mai posta aici dupa ceva timp in legatura cu rezistenta acestor fețe de care eu personal sunt foarte incantat.Donic a promis o imbunatatire in ceea ce priveste rezistenta acestor fețe cu peste 50 % fața de celelalte modele (donic).
                        Am dat si cu vega pro si europa insa mie nu mi se pare ca seamana cu tenergy.
                        Eu am cautat fețe sa semene cu tenergy si Acuda s1 se pare ca este cea mai buna solutie.

Comentariu

Poate aceasta imagine iti spune ceva,chiar daca este publicitate,insa pentru o fata de 43 euro,ma indoiesc ca este un rebut
                          Poate a cumparat-o fara spin
                          www.tenismasa.ro

Comentariu

Asa cum am mai scris si mai sus fețele au spin poate chiar mai bun decat tenergy.Oricum poate deaia ca am luat de la domnul tibi are asa spin bun.
                            Cine stie de unde o fi cumparat baiatul acela de s-a dus spinu asa de repede. Va multumesc pentru materiale domnu Gelu.

Comentariu

Postat în original de tibi
                              Poate aceasta imagine iti spune ceva,chiar daca este publicitate,insa pentru o fata de 43 euro,ma indoiesc ca este un rebut
                              Poate a cumparat-o fara spin
                              Domnu Gelu nu va suparati...nu a fost cu intentie,doar am intrebat cum sunt...cred ca sunt niste fete bune...ma bucur ca cei de la Donic nu au crescut preturile precum Butterfly
                              O seara buna
                              DHS Hurricane Long 5

Comentariu

Comparatia dintre fata tenergy05 si acuda s1 nu cred ca are rost sa o mai facem pentru ca sunt fete diferite si nici spinul nu se poate compara .Tenergy sare mult mai tare ,are spin mult mai bun si unghiul la fata este diferit,mersi ptr. intelegere.

Comentariu

Postat în original de piton_67
                                  Comparatia dintre fata tenergy05 si acuda s1 nu cred ca are rost sa o mai facem pentru ca sunt fete diferite si nici spinul nu se poate compara .Tenergy sare mult mai tare ,are spin mult mai bun si unghiul la fata este diferit,mersi ptr. intelegere.
                                  De cand jucatorii au avut posibilitatea sa-si cumpere fete amovibile, au inceput sa le compare, tocmai pt. ca producatorii evita acest lucru, dorind sa arate prin indicatorii proprii, ca ceea ce produc ei este "No. 1".
                                  Nu inteleg de ce nu se poate compara spinul, mai ales cand fetele respective chiar sunt pe acelasi lemn.
                                  Cat priveste faptul ca Tenergy sare mult mai tare, va stau la dispozitie pt. un test practic.
                                  Poate ne dati mai multe detalii tehnice, nu doar asa, ca un fel de axioma...
                                  Multumesc

Comentariu

Procesare...
                                  X