Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Set intrebari pentru un interviu cu Otilia Badescu

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Set intrebari pentru un interviu cu Otilia Badescu

pentru ca unii doresc un interviu cu Otilia Badescu si eu nu am talent de jurnalist am sa va rog sa postati aici intrebari pe care vreti sa le adresati Otiliei si am sa am grija ca intrebarile sa ajunga la ea.

las lista asta deschisa pana vineri si la sfarsitul saptamanii le voi transmite Otiliei

sper ca saptamana viitoare sa primim si raspunsurile

Imi doresc foarte mult sa aflu numarul de telefon al Otiliei Badescu (ptr. consiliere) .
    De asemenea vreau si un site oficial al Otiliei...
    Va rog foarte mult...
    Multumesc anticipat.

Comentariu

1. Care a fost primul contact cu tenisul de masa si cand v-ati indragostit realmente de acest sport ?
      Ce v-a dat el în via?? ?

2. Care sunt cele mai importante trei lucruri pe care le-ati ?nva?at de la antrenorii D-voastr? ?

3. Care a fost cel mai grea competitie din cariera. De ce ?

4. Ce competitie v-a adus cea mai mare bucurie ?

5. Finala castigata la CE cu Tan Monfardini mi s-a parut a fi o lectie uluitoare de viata si de vointa. Cum vede Otilia Badescu "acum" acea victorie extraordinar? ?

6. Ati avut momente în care ati vrut sa abandonati sportul de performanta ? Daca da, ce v-a determinat sa nu renuntati ?

7. Ce i-ati sfatui pe jucatorii care aleg sa faca acest sport de performanta si care va considera un model demn de urmat ? Dar pe antrenorii lor ?

8. Daca ati fi fost un "jucator" de tenis de masă (nu "jucatoare"), cine v-ati fi dorit să fiti ? De ce ?

9. Credeti ca asa cum stau lucrurile in tenisul de masa de astazi, scoala romaneasc? are vreun viitor? Care ar fi acela ?

10. Stim ca ati fost apropiata de miscarea de amatori ai tenisului de masa din Romania si de Turneul AMATouR, initiat pe www.tenisdemasa.ro. Credeti ca eforturile conjugate si dezinteresate ale celor care s-au implicat cu entuziasm in acest demers vor putea avea o finalitate in dezvoltarea sportului de amatori din Romania ?
      Ce s-ar putea face in sensul acesta ca lucrurile sa mearga mai bine?

Comentariu

pentru o mai buna cunoastere a trecutului nostru glorios, miscarea de amatori si AMATouR-ul nu au fost initiate de www.tenisdemasa.ro ci pe www.tenisdemasa.ro.

Comentariu

Procesare...
        X