Nu e musai sa relipesti chiar daca nu ai powersponge...
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Echipament pentru Tenis de Masa
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 20 (0 members and 20 guests)
-
Postat în original de filipMultumesc mult pt. info! Sa inteleg ca oricum dupa un timp va trebui sa relipesc fețele chiar daca iau PowerSponge ??
- atunci cand vrei sa imbunatatesti factorul elasticitate adica sa creasca viteza si efectul.
- celalalt motiv este mult mai prozaic, adica, relipesti atunci cand ...ti se dezlipeste .Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Atunci cand se va trebui sa le relipesc o sa apelez din nou la sfaturile voastre... deocamdata am facut comanda astept sa vina pachetul ...
Comentariu
se poate cere prin fax sau e-mail oferta de la buzau.
am fost la buzau si au primit materiale pe 22.11.'07 si sunt preturile mai mici.
Comentariu
Ultima oferta Buzău
Ps LA MULTI ANI ANDREIPalete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
Fete de palete tenis de masa
TT.MGVSPORT - www. ttsport.ro
Comentariu
Postat în original de filipAtunci cand se va trebui sa le relipesc o sa apelez din nou la sfaturile voastre... deocamdata am facut comanda astept sa vina pachetul ...
Succes!
Comentariu
Postat în original de RedBullPostat în original de filipAtunci cand se va trebui sa le relipesc o sa apelez din nou la sfaturile voastre... deocamdata am facut comanda astept sa vina pachetul ...
Succes!
Butterfly are fete "high-tension" - adica cauciuc pretensionat : Cermet , Bryce etc.
Cele cu powersponge de la Butterfly sunt probabil supersaturate cu glue, iar efectul o sa se duca in timp...Blade DHS PG 2
FH: DHS Hurricane 3
BH: Stiga Airoc Astro M
Comentariu
Butterfly Kreanga Carbon
Vand lemn Butterfly Kreanga Carbon.
Lemnul e in stare buna, nu este lovit.
Pretul 310 ron - negociabil
Revin zilele acestea cu poze.
Pana atunci -> http://www.dandoy-sports.com/product_in ... ame=blades
Comentariu
sal
toti care ii stiu spun despre lemnele kreanga ca sunt o mare tzeapa, pret mare, si calitate a jocului nexam, adica foarte slaba....eu iti doresc sa-l vinzi...., ma rog, n-o fi chiar tzeapa, eu asa am auzit de la cunoscatori...Gionis Def
Palio CK531A
Rakza 7 soft
Comentariu
mersi de "reclama"
nu spun nici ca e bun, nici ca e rau ... e un lemn rapid, control ok, e usor... unui jucator cu un stil ofensiv s-ar putea sa-i placa... calitativ intra in categoria primorac, gergely, etc. doar ca e mai scump ... oricum o sa recomand celor interesati sa caute pe cineva care are kreanga carbon si dea cu lemnul inainte de a da banii ... in rest sanatate si noroc
Comentariu
S-ar putea ca domnul din Piatra sa fie interesat de lemn.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
ar fi o strategie buna
altfel recomand celor interesati sa citeasca pe forum discutiile legate de acest lemn
toate cele bune
Comentariu
revin cu modificare de pret
Vand lemn Butterfly Kreanga Carbon.
Lemnul e in stare buna, nu este lovit.
Scadem pretul cu 30 lei si il vand la 280 ron - negociabil
Revin zilele acestea cu poze.
Pana atunci -> http://www.dandoy-sports.com/product_in ... ame=blades
Comentariu
Bryce Speed,neagra, 2,1
Sriver FX max rosie sau Tackifire Special Soft 2.1,neagra + diferenta pentru o fata Bryce speed ,neagra, 2,1(eventual ,fx, PowerSponge,1.9,etc.)Blade:tb Spark fl
FH: Butterfly Tenergy 05
BH: Grip-s Europe
Comentariu
Pentru amatorii de senzatii tari ... "un fierastrau"
http://dhssupply.com/TableTennis/images ... e_T502.JPG
Comentariu
E o firma din California, cu produse chinezesti :
http://dhssupply.com/TableTennis/Combo_Shakehand.html
Comentariu
Nu stiu cat de bun e lemnul dar cu siguranta il sperie pe adversarBlade: Butterfly Schlager Carbon
FH:TENERGY 05
BH:TENERGY 05
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 01:06.Procesare...X
Comentariu