am avut un coleg bistritean la cluj si nu am mai vorbit cu el de multi ani. este claudiu barabas si de la el am invatat cel mai mult tenis de masă...ma gandeam ca cineva de pe forumul asta a auzit de el. daca stiti ceva va rog un mail la kynkadjou(at)yahoo.com sau puneti-l chiar pe claudiu sa scrie
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
caut un prieten din bistrita
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Re: caut un prieten din bistrita
daca l-ai recunoscut fa un efort te rog si afla de ce nu vrea sa vorbeasca cu mine......
as vrea sa mai fiu acum cum eram in poza aia, din pacate aproape l-am ajuns pe claudiu din urma (la "abdomen"... )
nu stiu de ce e suparat pe mine
Comentariu
Pai Claudiu nu cred ca are cont pe forum, la turnee l-a inscris totdeauna un alt coleg, asa ca trimite-i eventual lui Bogdy un numar de telefon (pe MP sau aici).TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
io cred ca are o "raca" pe mine, dar nu stiu de ce. normal ca l-am sunat, dar efectiv nu vrea sa raspunda. io-mi recunosc greselile, dar acum chiar ca nu stiu ce i-am facut
Comentariu
Postat în original de adimucuio cred ca are o "raca" pe mine, dar nu stiu de ce. normal ca l-am sunat, dar efectiv nu vrea sa raspunda. io-mi recunosc greselile, dar acum chiar ca nu stiu ce i-am facut
De multe ori nu imi raspunde nici mie si de abia dupa a 2-a sau a 3-a apelare da un semn de viata.
Are mult de lucru la scoala si tine lectii si in particular.
Cele bune.Lemn: Xiom Solo
FH: Joola Rhyzm-P
BH: Joola Maxxx-P
Comentariu
bafta la urmatorul concurs.
daca va mai fi la bistrita vreo competitie pentru ``amatorii amatorilor`` , sa-i spui lui claudiu sa-mi dea un bip. ma fac frate cu dracu si ajung cumva, bineinteles impreuna cu cel putin un ``element`` mai bine clasat din centrul tarii. eu doar in vizita sa vad ce sala aveti acolo unde jucati tenis
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 23:51.Procesare...X
Comentariu