Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

paleta veche

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• paleta veche

sal all! sunt si eu un amator al tenisului de masa,
    Am un lemn vechi facut de un antrenor de tenis, e bun asa dar e cam greu e ofensiv, iar ca fete am un bryce (cam rupt pe margini il tin pe forhand) si yasaka v-stage pe rever(e in stare buna) Pot sa zic ca sunt reverist si un adept al vitezei si topspinului. sa nu ma intelegeti gresit eu joc doar ca distractie si nu sunt f bun ci doar admir mult sportul
    Acum ca stiti despre mine vreau sa va intreb unde pot sa joc si eu tenis mai profesionist asa adica sali de tenis (in buc), stiu eu vreo doua dar poate imi ziceti voi unele mai bune, si as vrea sa imi iau un lemn, imi recomandati ceva pt aceste fete? sunt de 2.1 grosime amblele, poate vreo oferta ceva
    Blade: DHS Hurricane Long 5 Golden
    FH: Stiga Dragon Power 57.5
    BH: Tibhar K3 2.0

Pai daca iti faci un pic de timp sa citesti mai multe topicuri de pe aici, vei gasi raspunsuri la ambele intrebari ...
    Butterfly Grubba Carbon-AN All+
    FH: Tackiness Chop, BH: Yasaka Antipower

Comentariu

mda.. m-am mai interesat, dar ziceam daca are cineva fete ca ale mele si ce lemn foloseste. Cum v-am zis lemnul meu este greu, insa imi place cum imi ies shuturile pe rever, am incercat si alte palete care sunt mai usoare insa nu imi vine bine (parca nu au greutate pe vf.)
      Poate stiti niste lemne care le-ati incercat si au aceasta caracteristica (cred ca e sweet spot-ul ala cat mai mare). Macar sa-mi ziceti asa niste modele, si poate aveti si de vanzare ceva, ca noi ma usuca de bani
      Din cate am vazut parca alea din balsa sunt interesante au si viteza si control (vreau si un pic din asta ) Ce ziceti?

Comentariu

Eu am un Butterfly Cofferlait si corespunde doleantelor tale...cu greutatea pe varf si destul de rapid. Dar nu e de vanzare.
        Blade: Butterfly Cofferlait FL or Viscaria
        FH: Sriver G2 FX 2.1 - red
        BH: Sriver G2 FX 2.1 - black

Comentariu

Am o intrebare. Eu am un lemn care mi l-a dat cineva, dar e foarte vechi are vreo 40 de ani lemnul. Faza e ca e defensiv. Cica a apartinut uneia dintre cele mai bune aparatoare romance. Lemnul e in stare chiar f buna imi place ca e usor si imi sta bine pe mana, dar nu sare deloc de pe el si e foarte subtire.
          Inca nu am incercat, dar ar fi bine daca as pune fetele mele pe el? mie sa nu vibreze paleta cand lovesc pt ca am fete grele. Lemnul a avut fete dar din alea vechi fara burete. Pot sa va arat si niste poze cu lemnul

Comentariu

Poatre sa imi zica si mie cineva unde se afla IDM?
            Adresa, si cat cost ora?

Comentariu

Pe partea stanga a Dambovitei, intre statia de metrou Grozavesti si Semanatoarea, mai aproape de Semanatoarea. Cam la 300-400m de intrarea in Politehnica. Pretul e de 6RON/ora de la 09:00-13:00, 12RON de la 13:00-18:00 si 16RON de la 18:00-03:00.
              Blade: Butterfly Cofferlait FL or Viscaria
              FH: Sriver G2 FX 2.1 - red
              BH: Sriver G2 FX 2.1 - black

Comentariu

vrea cineva paleta asta???? daca ca am jucat cu ea si e prea defensiva nu sare nimic....

Comentariu

paleta

Daca vii prin idm sa joci ia-o cu tine.

Sunt interesat sa o cumpar chiar, depinde de calitatea lemnului (saritura, stare si design).

Tel meu e 0727 331 301 Lucian

sau makarone17(at)yahoo.com
                  Lemn: XIOM ZETRO Quad OFF Zylon/Aramid/Carbon
                  Forhand: Donic BF M2 Max Backhand: Donic BF M3 2.0 mm
                  Oricine se joaca insa putini joaca...

Comentariu

Mai stie cineva si alte sali de tenis??

Comentariu

Vreau o fata pentru forehand care sa fie de topspin (mai mult pe efect)
                      Eu am bryce dar nu prea imi place....e doar pentru suturi puternice....vreau ceva de efect si control cat de cat.....
                      Imi recomanda cine ceva poate aveti de vanzare sau facem schimb cu bryce-ul meu( e el cam jupit pe margini dar e bun) platesc si dif daca e...

Comentariu

Eu iti recomand tot de la Butterfly, dar fata Sriver FX, care are un control destul de ridicat, dar efectul este mult mai bun decat la Bryce
                        Blade: Butterfly Photino
                        Fh: Butterfly Tenergy 05
                        Bh:Yasaka Rakza 9

www.lovetodance.ro

Comentariu

da le stiu...sunt cele mai raspandite...am probat, dar nu mi sa parut nimic special, parca e la fel ca yasaka mark 5 gps, adika obisnuita...
                          vreau ceva mai de efect am auzit de butterfly tackfire...ce ziceti e buna? corespunde dorintelor mele? va reamintesc ca eu folosec cam rar forehand-ul ( decat la topspin mai des), iar cu bryce nu imi iese...imi ies numai shuturi.. va multumesc pentru sfaturi

Comentariu

incearca fețe Donic J.O.Waldner . au un control foarte bun si efectul este destul de bun ( parerea mea ).
                            Lemn : Donic Crisan Titanium
                            FH : Donic Sonex JP : rosu
                            BH : Donic Sonex : negru
                            www.versuri-muzica.tk

Comentariu

Daca vrei ceva de superefect iti recomand Tackifire C Soft de la Butterfly care are efectul , pe o scara de la 0 la 10, 11,cel putin asa sustin cei de la Butterfly.

Comentariu

Am inteles ca Tackifire-rile au totusi o hiba , trebuie sa le mentii curate in permanenta, atrag praful mult mai puternic. Trebuie sa umblii cu buretelul dupa tine. Nu o luati cu titlu de adevar, e doar un zvon pe care nu l-am verificat (inca )
                                Blade : Nitakku Septear (OFF)
                                FH>Joola Express Two
                                BH>Butterfly Speedy PO

Comentariu

Andrei are dreptate , asa e , e mai pretentioasa, dar la viteza lasa de dorit.. are indice 5 de viteza , deci atentie ca nu prea sare mingia din ea.
                                  Astea sint caracteristicile ei,asa e gindita.
                                  Palete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
                                  Fete de palete tenis de masa
                                  TT.MGVSPORT - www. ttsport.ro

Comentariu

aha...deci tackfire C are super spin...
                                    dar nu stiu daca pot sa fac rost de asa ceva si daca fac cred ca e scumpa.....se gaseste oare la mana a doua?
                                    eu am vazut tackfire special, sunt bune astea? diferenta e mare fata de C si special?

Comentariu

Uite, eu am Tackifire C pe forehand si Tackifire D pe backhand si ma ajuta mult cu topspinurile. Nu-i o problema asa mare cu praful. La fel ca la celelalte. Trebuie sa le stergi dupa fiecare partida. Am si o alta paleta cu Mark V GPS grosime max cu care nu pot da topspin foarte pronuntat. In legatura cu ce spune Valigti despre viteza, probabil ca are dreptate, el raportandu-se la multe alte fețe cu care a jucat. Eu am nevoie de viteza nu foarte pronuntata, pentru ca joc cu oponenti foarte agresivi intr-o sala cu spatiu insuficient in spatele meselor. Deci daca ai un stil agresiv si aproape de masa, Tackifire sunt cartea castigatoare!
                                      Lemn- Bty Viscaria
                                      FH - TENERGY 05
                                      BH - TENERGY 80

Comentariu

da... le-am incurcat putin , fac deseori confuzie intre Tackifire si Tackiness , si trebuie sa rectific , eu ma gindeam la Tackiness si aceea are viteza mult mai mica fata de restul , Tackifire are viteza normala, sau aproape de toate fetele , cam pe acolo 7- 10, deci Visco (salutam pe aceasta cale) a fost finut cind a zis ca "probabil ca are dreptate" , ca nu prea aveam .
                                        Arcady ! Cam toate sint in jurul la un milion bucata , asa ca ori aia, ori cealalta tot aia e la bani , caractelisticile sint cele de care ar trebui sa ti cont , in functie de jocul tau.
                                        Palete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
                                        Fete de palete tenis de masa
                                        TT.MGVSPORT - www. ttsport.ro

Comentariu

Valigti, salutam, salutam, da' noi cand mai jucam?
                                          Lemn- Bty Viscaria
                                          FH - TENERGY 05
                                          BH - TENERGY 80

Comentariu

Postat în original de valigti
                                            da... le-am incurcat putin , fac deseori confuzie intre Tackifire si Tackiness , si trebuie sa rectific , eu ma gindeam la Tackiness si aceea are viteza mult mai mica fata de restul , Tackifire are viteza normala, sau aproape de toate fetele , cam pe acolo 7- 10, deci Visco (salutam pe aceasta cale) a fost finut cind a zis ca "probabil ca are dreptate" , ca nu prea aveam .
                                            Arcady ! Cam toate sint in jurul la un milion bucata , asa ca ori aia, ori cealalta tot aia e la bani , caractelisticile sint cele de care ar trebui sa ti cont , in functie de jocul tau.
                                            In legatira cu Tackiness D, pot sa ma pronunt in deplina cunostinta de cauza, caci dupa indelungi cautari am gasit fata ideala pentru rever. Are un spin extraordinar si un control foarte bun. Reusesti sa "salti" chiar si mingile foarte taiate, iar cu putin efect lateral mingea ia o traiectorie asemanatoare celebrei "foglia seca" din fotbal. In plus pui mingea acolo unde vrei! Contrele sunt mai moi dar foarte bine directionate.Jocul cistiga mult in regularitate, devenind mai cerebral. Vei renunta la plesneli facute cu o mare doza de risc facute sub impulsul momentului. Recomand cu caldura aceasta fata mai ales celor care sunt la inceputul cautarilor.
                                            Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
                                            Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red

Comentariu

Sunt intru totul de acord cu ceea ce spune Lacky despre Tackiness D. Am avut de curand ocazia sa joc cu o astfel de fața, pusa pe forehand-ul unui Schlager Inspire si am observat controlul extraordinar dublat de o viteza buna. Nu eram foarte sigur daca marele merit il are lemnul sau fața, dar acum sunt convins ca fața era principalul motiv. As vrea sa-l intreb pe Lacky daca recomanda Tackiness D si pentru forehand sau are variante si mai bune?
                                              Lemn- Bty Viscaria
                                              FH - TENERGY 05
                                              BH - TENERGY 80

Comentariu

ms mult pentru sfaturi. Deci tackfire D e buna....sau C...ati zis ca se situeaza toate cam la un milion bucata....problema e sa gasesc sa pot face schimb cu bryce-ul si sa platesc dif daca e.
                                                Eu pe rever folosesc v-stage si sunt foarte multumit de fata, pot sa dau topspin din taiate, iar la shuturi, pe langa ca sunt rapide au si efect. E la fel de rapid parca ca bryce-ul, insa nu are linie dreapta la shuturi ci cu efect!
                                                Totusi nu mi-ati zis de tackfire special, are cineva fata asta? sa imi zica cum se comporta, ca asa pe catalog toate sunt perfecte.

Comentariu

sorry tackiness e cu D, se pare ca si eu ma incurc la denumirile astea

Comentariu

Procesare...
                                                  X