Da, atentie . La Tackifire ca si la Tackiness, D vine de la "Drive" , deci bune la loop-uri adica topspin-uri. Cu C-ul este insa o problema: La Tackiness vine de la Chop, adica lovituri de aparare cu efect spre inapoi (vezi si viteza), in schimb la Tackifire nu vine de la nimic! Tackifire C este fața de atac pentru cei care joaca aproape de masa, agresiv si cu serve cu mult efect. Sper ca am ridicat putin ceatza pe care cei de la Butterfly au lasat-o.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
paleta veche
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)
-
Tare as vrea sa stiu cum e Tackiness-ul asta Chop, daca e la fel de bun ca si Drive-ul. Mai ca m-ar tenta sa o iau si pe asta.Blade : Nitakku Septear (OFF)
FH>Joola Express Two
BH>Butterfly Speedy PO
Comentariu
Postat în original de sfinxuTare as vrea sa stiu cum e Tackiness-ul asta Chop, daca e la fel de bun ca si Drive-ul. Mai ca m-ar tenta sa o iau si pe asta.M. Maze FL
FH:Roundell Soft 1.9
BH: Tenergy 80 1.9
Comentariu
Eu joc cu un Tackiness C 1.5 de la inceputul anului si fata de Sriver EL-urile care le aveam, controlul e incomparabil mai bun. Taie foarte bine si daca stii sa faci si un handshake bun la lovitura, mingile se scot foarte greu. Insa 1.5 e destul de lenta si trebuie sa joci de langa masa ca sa pui presiune pe adversar.
Eu acum ma tot gandesc daca sa-mi iau un Tackiness D sau un Tackifire D. Si nu stiu daca sa-mi iau de 1.5 sau de 1.7 La aceeasi grosime, cam cat de mare e diferenta de viteza intre Tackiness C si D?Butterfly Grubba Carbon-AN All+
FH: Tackiness Chop, BH: Yasaka Antipower
Comentariu
Eu joc de aproximativ 4 luni cu Tackiness C de 1 mm pe forehand (pe rever locuieste iarba lui Neubauer, SuperBlock) si sunt foarte multumit.
Desigur, sunt un aparator inrait/chopper , deci viteza redusa imi convine de minune.
Totusi, Tackiness C poate produce si niste topspinuri foarte periculoase, lente dar otravite (incarcate cu efect enorm) - iar un capac "normal" al adversarului duce imediat mingea afara.
Deci EFECT si CONTROL, nu viteza.
Fatza de 1mm se preteaza foarte bine si la smash-uri seci, dar executia topspinului e mai grea, influenta lemnului fiind mai pregnanta...timp de contact redus.
In 1.5-1.7 mm, mingea se afunda mai bine, deci topspinul spinny e mai usor de produs, in schimb controlul e putin mai slab ... se simte efectul de la adversar.
Tackifire C nu am incercat. Este fața cu care joaca nr. 1 mondial feminin, Zhang Yining, close-to-the-table.
Referitor la caracteristici/grosimi burete, iata un tabel orientativ.
Comentariu
Postat în original de VISCOSunt intru totul de acord cu ceea ce spune Lacky despre Tackiness D. Am avut de curand ocazia sa joc cu o astfel de fața, pusa pe forehand-ul unui Schlager Inspire si am observat controlul extraordinar dublat de o viteza buna. Nu eram foarte sigur daca marele merit il are lemnul sau fața, dar acum sunt convins ca fața era principalul motiv. As vrea sa-l intreb pe Lacky daca recomanda Tackiness D si pentru forehand sau are variante si mai bune?Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
Postat în original de arcadyAm o intrebare. Eu am un lemn care mi l-a dat cineva, dar e foarte vechi are vreo 40 de ani lemnul. Faza e ca e defensiv. Cica a apartinut uneia dintre cele mai bune aparatoare romance. Lemnul e in stare chiar f buna imi place ca e usor si imi sta bine pe mana, dar nu sare deloc de pe el si e foarte subtire.
Inca nu am incercat, dar ar fi bine daca as pune fetele mele pe el? mie sa nu vibreze paleta cand lovesc pt ca am fete grele. Lemnul a avut fete dar din alea vechi fara burete. Pot sa va arat si niste poze cu lemnulLevi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
ba bucur ca cineva stie de lemnul asta...faza e ca nu imi merge mie, e prea defensiv si ciudat.
Eu il pun la vanzare, daca vrea cineva sa joace cu el sau poate face colectie cu lemne vechi, sa imi faca o oferta.Blade: DHS Hurricane Long 5 Golden
FH: Stiga Dragon Power 52.5
BH: Tibhar K3 2.0
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 18:39.Procesare...X
Comentariu