Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
aproximativ 52 de participanti dar mai este timp pt inscriere.probabil tg mures, hunedoara,ludus,turnu severin(g nicu).scuze pt cei care poate m-au sunat dupa orele17 tf meu s-a descarcat.
Reghinul mai mult ca sigur maine nu se va prezenta la turneul de la Alba-Iulia!!!!
UNICUL si INEGALABILUL " TATAL AL IERBARILOR",pe nume RARES LEORDA, de maine nu va avea viata mai buna decat noi insuratii.
Maine se insoara si pe aceasta cale ii uram o casnicie fericita.
Noi colegii acum negociem " contractul prenuptial" in care am prevazut 30 de turnee pe an. partea adversa lupta pentru scaderea numarului de concursuri.
Setup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
Ca sa nu va suparati pe mine...
Mandru Bogdan si Tincu Catalin din Hunedoara
Setup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
81 de jucatori pe 8 mese, 12 grupe inferioare (se califica primii 3 si cele mai bune 4 locuri 4), 8 grupe superioare de cate 5 (2 calificati), eliminatoriu de 16.
Am inceput la 10.30.
TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu