Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
am gasit la sala dupa terminarea turneului un tricou,o vesta si o pereche de adidasi(uzati)
0745333736
Va multumesc tuturor pentru participare si va astept si la anul daca lucrurile merg bine! Am remarcat un singur caz sa zicem mai nepotrivit dar cel mai destept cedeaza in rest un turneu foarte disputat cu foarte multi participanti care sincer cred ca s-au autodepasit.
am gasit la sala dupa terminarea turneului un tricou,o vesta si o pereche de adidasi(uzati)
0745333736
Va multumesc tuturor pentru participare si va astept si la anul daca lucrurile merg bine! Am remarcat un singur caz sa zicem mai nepotrivit dar cel mai destept cedeaza in rest un turneu foarte disputat cu foarte multi participanti care sincer cred ca s-au autodepasit.
In legatura cu "cazul neplacut" voi vorbi cu baiatul si parintii lui ca sa nu creada ca asa e Amaturul.
S-au strans jucatori multi si eforturile organizatorice au fost mari....nu merita imaginea turneului sa fie stricata de un anumit "jucator/jucatoare" care se crede prea bun/buna sa joace cu cei mai slabuti ca un baietas de 15 ani.
Setup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
Jucatoarea in cauza vorbea flegmatic si cu o nota de superioritate adresand cuvinte nu tocmai potrivite si altor participanti la turneu nu doar baietasului care a cedat.Acest lucru poate fi confirmat si de jucatorii aflati cu ea in grupe.
Eu nu am fost cu dansa in grupa dar am fost in apropiere la unele evenimente create de ea.
Acestor jucatori lipsiti de fair-play ar trebui sa le fie acordat un avertisment sau o suspendare.
Blade: BtyPrimorac Carbon off+
Bh:Tenergy 80 fx
Fh:Tenergy 80 fx
Jucatoarea in cauza vorbea flegmatic si cu o nota de superioritate adresand cuvinte nu tocmai potrivite si altor participanti la turneu nu doar baietasului care a cedat.Acest lucru poate fi confirmat si de jucatorii aflati cu ea in grupe.
Eu nu am fost cu dansa in grupa dar am fost in apropiere la unele evenimente create de ea.
Acestor jucatori lipsiti de fair-play ar trebui sa le fie acordat un avertisment sau o suspendare.
sau un 3-0 sec...
Setup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
va propun ceva mai linistitor pina la urmatorul turneu:
[trilulilu:3shzy6cb]http://www.trilulilu.ro/magda1952/95e06c3692d9c7[/trilulilu:3shzy6cb]
gusturile nu se discuta
Totul e bine cand se termina cu bine!Datorita numarului ridicat de participanti,raportat la numarul de mese,"fluiditatea" turneului a avut de suferit,ajungandu-se ca la o masa sa joace la un moment dat trei grupe,lucru care a generat o anumita stare de nervozitate.Pe parcurs insa,o data cu superioarele, totul a intrat in normal si,spre satisfactia tuturor,am fost martorii unor partide deosebit de spectaculoase,cu rasturnari incredibile,pline de suspans.Felicitari tuturor,invingatori si invinsi deopotriva.Felicitari lui nea Sandu pentru trupa de copii de la Ludus care continua sa ne uimeasca!Felicitari lui Puiu,Mihai,care a reusit sa schimbe la timp "macazul" ,ajungand primul,inaintea "locomotive" Stefan!Felicitari lui Gabi,Daneliuc,pentru victoria nesperata,dar meritata,in fata lui Gabi Farkas din sferturi si locul 4 la final.Sa ne revedem cu totii si la anul!Va salut cu respect pe toti!
Comentariu