Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Organizam un concurs la IASI pe 11 septembrie???

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Organizam un concurs la IASI pe 11 septembrie???

Dragii mei ,cred ca am un posibilitatea de a organiza ,,Memorialul LUCIAN PADURARU"la IASI ,pe 11 sept ,la COMPLEXUL DE SALI GRADINARI ,in conditii foarte bune -spatiu ,lumina ,mese-ITTF -min 12 .Se ajunge acolo usor ,prin dreapta IULIUS MALL,in CART.Studentesc,,Tudor Vladimirescu"
    Va intreb deoarece vine la o saptamana dupa Mangalia si nu stiu daca toata lumea este de acord-astept parerile voastre pana Marti 07.sept.
    Ulterior voi veni cu detalii.
    Mentionez ca mai tarziu este foarte greu sa obtin in IASI o pozitie de o zi intr-o sala asa de mare...Eu sper ca se poate-,voi????
    Gigi Ciobotaru-antrenor CSM IASI-tel.0743192192 sau 0735210815

Re: Organizam un concurs la IASI pe 11 septembrie???

Buna ziua!Este o idee excelenta,tinand cont si de faptul ca sunt f putine turnee in zona Modovei!
    Nittaku septear black tag/baracuda/baracuda
    "Si cand va veni dusmanul/Sa va ia pamant de drept/Romani,scuturati gorunul/Din mormant sa ma destept!" Avram Iancu

Comentariu

In principiu este o idee buna.Chiar daca in aceeasi zi mai este un concurs A la Alba Iulia intre cele doua concursuri nu se va creea o concurenta ,deoarece distanta intre cele doua locatii este foarte mare.
      Asa cum a fost si cazul in saptamana ce tocmai a trecut,cu concursurile de la Mangalia si Reghin
      Atrag totusi atentia organizatorilor ca vor avea nevoie la sala de o imprimanta si un laptop.
      In cazul ca acestea sunt mai dificil de procurat si instalat,vor avea totusi parte de suficient ajutor pentru a alcatui grupele inferioare manual,conf clasamentului la zi si cele superioare si eliminatoriile conform fisierelor de pe site.
      of all the things i lost i miss my mind the most

Comentariu

Din moment cand ai varianta de a alege e foarte bine . Mai ales cand ai spatiu asa de bun .

Comentariu

Daca doriti ca turneul sa fie cotat ca turneu A, va pot oferi data de 25 septembrie. Ar fi timp suficient atat pt dvs sa pregatiti turneul, cat si pentru jucatori sa-si faca timp pentru participare.
          In prezentarea turneului va rog sa anuntati conditiile de joc, taxa de participare si oferta D-vs cu privire la masa, eventual cazare. Cateva poze cu spatiul de desfasurare ar fi utile pentru a convinge cat mai multi participanti.

Comentariu

Vad ca deocamdata nici concursul de la Buc programat pe 18 nu a fost anuntat inca.Daca nu se mai tine,s-ar putea programa Iasul atunci,in masura in care dl Ciubotaru mai are sala libera.Un turneu A anuntat cu 5 zile inainte este,intr-adevar,foarte"in scurt"
            Oferta de pe 25 e oarecum ciudata deoarece nu tine cont ca Iasul (unde Gigi .C este antrenor,daca nu ma insel)e angrenat
            in meciurile div B
            .In aceasta ordine de idei, probabil ca programarea turneelor ce urmeaza anul acesta si la anul vor tine cont de "ferestrele'lasate libere de calendarul FRTM.
            Pot sa pun deja pariu ca data de desfasurare a turneului final din 11 decembrie va fi schimbata
            of all the things i lost i miss my mind the most

Comentariu

Procesare...
            X