Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Id yahoo mess: filoteanuadrian
Am un nivel de incepator (jocul de mijloc e aproape inexistent)
Scot din mine la un nivel mediu: FH top spin, FH block, BH Block, BH Top Spin.
De servit nu stiu sa dau decit un Pendulum si ala nereusit.
Daca ai chef sa dam o minge (si mai ales nu te deranjeaza sa pierzi 1 h din viatza daca nu reusesc sa joc la un nivel acceptabil pentru tine) da-mi un mesaj pe mess si vedem cum facem sa ne sincronizam programul.
Merci,
Adrian.
Caut partener de 10-15 ani in București,la Top Tenis Arena. Epox Top Speed,FHonic Acuda S1,BHonic Acuda S2.. Am 13 ani dar am pus mai mult ca am crezut ca nu ma lasa si nu am vrut sa ma complic
Donic Epox Top Speed FL Donic Acuda S1 MAX Donic Acuda S2 2.0
caut partener de joc apropiat (eventual top tenis arena sau piata sudului etc) joc de aprox. 10 ani, sms 0743 857 828 sau id macovei2000, mersi... in general seara (sau oricand)
caut partener de joc apropiat (eventual top tenis arena sau piata sudului etc) joc de aprox. 10 ani, sms 0743 857 828 sau id macovei2000, mersi... in general seara (sau oricand)
si eu joc tenis de cativa ani si as veni la top tenis de cateva ori pe saptamana, partener de joc si de antrenament,
daca vrei si maine sunt liber si as putea veni sa dam cateva mingi sa vedem nivelul si poate jucam mai mult
Comentariu