Am si eu o intrebare:este permis sa ai fetele de pe lemn de aceiasi culoare?ambele rosii sau ambele negre?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Fete de aceeasi culoare
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
-
Re: Intrebare
Postat în original de AndreiAm si eu o intrebare:este permis sa ai fetele de pe lemn de aceiasi culoare?ambele rosii sau ambele negre?
Comentariu
boboc- 09.feb.2006
- 116
- Piatra Neamț
- 34
Likes given: 0Likes received: 0
Intrebare
Lasa-ma sa te lamuresc, Eugen. Eu eram in ?conflict? cu un prieten, care sustinea ca este permis(eu stiam ca nu este, deci raspunsul nu este pt mine personal), ca sa-l conving, am deschis acest topic sa vada ca si altii stiu ca nu este permis.Deci, practic am postat intrebarea ca sa obtin o dovada pt prietenul meu si atata tot.
In legatura cu cei 4 ani de ?performanta? , eu nu tin minte sa fi mentionat cuvantul performanta cand am mentionat ca joc de 4 ani.Daca am paleta profesionala asta nu inseamna neaparat ca joc de performanta.Eu joc de placere si ca sa-mi umplu in mod placut timpul liber.
Comentariu
Din regulamentul jocului de tenis de masă:
http://www.tenisdemasa.ro/index.php?menu=r
4.6. Suprafata materialului care acopera o fata a "lemnului" sau o fata ramasa neacoperita trebuie sa fie mata si rosie iar cealalta neagra.
Comentariu
Re: Intrebare
Postat în original de AndreiLasa-ma sa te lamuresc, Eugen. Eu eram in ?conflict? cu un prieten, care sustinea ca este permis(eu stiam ca nu este, deci raspunsul nu este pt mine personal), ca sa-l conving, am deschis acest topic sa vada ca si altii stiu ca nu este permis.Deci, practic am postat intrebarea ca sa obtin o dovada pt prietenul meu si atata tot.
In legatura cu cei 4 ani de ?performanta? , eu nu tin minte sa fi mentionat cuvantul performanta cand am mentionat ca joc de 4 ani.Daca am paleta profesionala asta nu inseamna neaparat ca joc de performanta.Eu joc de placere si ca sa-mi umplu in mod placut timpul liber.
in rest, succes in continuare si poate ne vedem sa dam si cateva mingi!
Comentariu
boboc- 09.feb.2006
- 116
- Piatra Neamț
- 34
Likes given: 0Likes received: 0
Intrebare
Ma bucur ca am putut lamuri problema ca intre prieteni si trebuie sa recunosc ca a fost vina mea ca m-am facut inteles gresit prin exprimarea din primul post al meu.As vrea si eu foarte mult sa ne intalnim sa dam niste mingi impreuna dar chestia este ca eu nu prea ies din oras(am doar 16 ani si nici nu am pe cineva care sa ma insoteasca) asa ca ne vom putea intalni doar daca vei avea drum prin Piatra Neamț.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 11:36.Procesare...X
Comentariu