Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Extras din anuntul oficial - "MASA : Dimineata la inscriere fiecare jucator va primi sandvisuri si apa minerala din partea organizatorilor" ... Intrebarea : Chiar si cei inscrisi la Open trebuie sa vina sa se inscrie in dimineata concursului , sau se poate si in apropierea orei 13.00 (sa spunem un 12.00) ?
Salut,inscriirile pentru concursul Open se fac intre orele 12 si 13.Nu e necesar sa vii dimineata daca joci la open.
Extras din anuntul oficial - "MASA : Dimineata la inscriere fiecare jucator va primi sandvisuri si apa minerala din partea organizatorilor" ... Intrebarea : Chiar si cei inscrisi la Open trebuie sa vina sa se inscrie in dimineata concursului , sau se poate si in apropierea orei 13.00 (sa spunem un 12.00) ?
Salut,inscriirile pentru concursul Open se fac intre orele 12 si 13.Nu e necesar sa vii dimineata daca joci la open.
Ionita Dan / București / Amatori ?
Stroe Serban / București / Amatori ?
Mercioiu Constantin / București / Amatori ?
Nu stim pozitia in clasament , sint la Amatori sau la Open , oricum toti vor sa vina de dimineata .
in eventualitatea ca voi gasi mijloc de transport si ca balamalele ma vor tine,as dori sa ma inscriu si eu la categoria ..amatori...de data asta .
deci : din filipestii de targ jud. prahova
florian mos
amatori...se poa' ?
prietenii stiu de ce
Blade...dr Neubauer Bulldozer anatomic handle
FH. dr. Neubauer Domination red
BH.dr. Neubauer Diamant
Buna seara tuturor participantilor,
Ziua cea mai lunga incepe miine, va asteptam cu drag si cu energie sa jucati !
Nu uitati de incaltamintea pentru joc, in sala accesul nu o sa fie permis cu incaltaminte de afara, din simplul motiv ca suprafata de joc este curata - acum - si nu dorim sa afectam calitatea jocului cu pietris sau praf. Speram sa fie ok pentru toata lumea.
O seara buna, noi ne intoarcem la ultimele pregatiri !
Echipa Top Tenis Arena !
Ca spectator trebuie sa vin echipat si eu cu incaltari separate ?
Sanwei F3 PRO--------------.----.-----.------------------XVT Black Knight 7 LOKI T3 High Speed Carbo ---.----Backup---------Palio AK47 RED LOKI T3 High Speed Carbo-------------.--------------Palio AK47 BLUE
Ca spectator trebuie sa vin echipat si eu cu incaltari separate ?
Nu, exista o zona destul de mare de "privit"... Eforturile noastre se refera exclusiv la spatiile de joc, suprafata e absolut superba, si e pacat sa o transformam in rezervatie de praf...
Multumim pentru intelegere,
Top Tenis Arena
Sa inteleg ca nu pot sa vina decat participantii la concurs, sau pot sa vin ca spectator cu conditia sa am o pereche de incaltari curate?
Multumesc.
Sanwei F3 PRO--------------.----.-----.------------------XVT Black Knight 7 LOKI T3 High Speed Carbo ---.----Backup---------Palio AK47 RED LOKI T3 High Speed Carbo-------------.--------------Palio AK47 BLUE
Comentariu