Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Azi. 19.09.2010, Rares, membru al echipei Sport Kombat, a intrat in istoria tenisul de masa PROfesionist , a reusit imposibilul si anume 3-4 cu George Coroian. A mai reusit sa bata 2 jucatori din divizia A de la Mioveni. Se pare ca superblokul i-a incurcat la maxim!
P.S : Rares daca stiai sa dai si cu forehandul il bateai pe georgica ), Apareai pe prima pagina a tuturor ziarelor si automat PROMOVAI la prima echipa
Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Azi. 19.09.2010, Rares, membru al echipei Sport Kombat, a intrat in istoria tenisul de masa PROfesionist , a reusit imposibilul si anume 3-4 cu George Coroian. A mai reusit sa bata 2 jucatori din divizia A de la Mioveni. Se pare ca superblokul i-a incurcat la maxim!
P.S : Rares daca stiai sa dai si cu forehandul il bateai pe georgica ), Apareai pe prima pagina a tuturor ziarelor si automat PROMOVAI la prima echipa
De era SuperAnti,probabil mergea mai bine.
[tv-net:2385toxc]titluri=Simon - Coroian. Tenis de masa. Arad 2010,mp4:sport/100300_simon_coroian_4_1.mp4,rtmp://www.tv-net.ro/streaming,3,http://www.tv-net.ro/pvideos/456_100...oroian_4_1.jpg[/tv-net:2385toxc]
nu era superblock era bomb talent
Butterfly Gergely OFF+ BH. Buttefly Tenergy 05 FX 1.9 FH. Buttefly Tenergy 05 FX 2.1
I. Cazacu Alexandru
II. Coroian George
III. Barlan Laurentiu
IV Seni Ionut
5-8.
Stoica Cornel
Leorda Rares
Gheorghe Alexandru
Rusu Cristian
9-16
Cojanu Ciprian
Roman Iulian
Teodor Cristian
Simon Attila
Durdun George
Sulu Dan
Atanas Rosenov
Pantelimon Gabi
17-24
Tigau Laurentiu
Oancea Dan
Florescu Eleodor
Rosen Rachev
Petrov Danut
Petrescu Liviu
Iusan Mircea
Albescu Bogdan
25-26
Pui Daniel
Dinca Dorinel
27-34
Dragomir Paul
Ionita Vali
Patap Vladimir
Chiru Paul
Voinea Sorin
Voinea Liviu
Mircea Vali
Fratea Aurel
35-42
Medeleanu Stefan
Bodeanu Dan
Motisan Dragos
Ene Dragos
Urian Nicusor
Lazaroiu Dorel
Anton Sinel
Wischegg Robert
Multumesc pentru aprecieri colega,esti simpatic
A fost totusi o intamplare fericita ca am ajuns cu Coroian la 3-3 si 8-8,dar recunosc ca eram foarte aproape de marea surpriza.Doresc sa multumesc pe aceasta cale intregii galerii de amaturisti
Daca dadeam cu forhandul se termina 4-0.Am incercat de vreo 3 si m-am trezit cu mingea inapoi ca din zid.
daca stiai sa dai BINE cu forehandul am vrut sa zic ....il bateai
Nu ne-am mai intalnit de 2 ori pe saptamana de f mult timp. tu stii de ce ... cred ca te feresti de mine
Oricum dupa prestatia de azi o sa te am in vedere pt prezenta la lotul national
Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
daca stiai sa dai BINE cu forehandul am vrut sa zic ....il bateai
Nu ne-am mai intalnit de 2 ori pe saptamana de f mult timp. tu stii de ce ... cred ca te feresti de mine
Oricum dupa prestatia de azi o sa te am in vedere pt prezenta la lotul national
Cred ca Alex este un pic invidios,,, SK 2 a avut doi performeri in sferturi, Cristi Rusu l-a altoit un pic pe Gabi Pantelimon in optimi, care de necaz a rupt frumusete de paleta si a aruncat-o la cos!
Aplauze pentru amandoi!
Va dati seama ce ar fi fost daca SK participa cu echipa I?
Neubauer Titan
T64
long pips ittf approved
La comanda,produse Dr Neubauer
DACA DORESTE D-L RARES SA NE SPUNA SI NOUA CE FATA ARE PE REVER??????????????
CRED CA ARE O COMBINATIE F.BUNA,CARE MERE PERFECT PE LEMNUL ACESTA NOU APARUT "TITAN"'!!!!!!!!!
Asadar, maine la ora 16 chibitii vor umple sala Top Tenis Arena pentru a fi martori la cea mai palpitanta revansa a toamnei: COROIAN GEORGE vs LEORDA RARES!
Nu vor lipsi nici galeriile celor doi si nici pariorii!
Deschidem un poll, pentru a vedea sansele celor doi?
Comentariu