Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
sa-mi dea 7 in fata si sa joc cu stanga poate nu ?
tare glumetz domnu Seni .... Oricum nu inteleg dc ma incluzi si pe mine in pariurile astea !
Am constatat ceva la acest turneu, jucatori neantrenati de luni bune au batut jucatori care se antreneaza zi de zi ... Interesant aspect...Tu ce parere ai mister Seni ?
Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Rares pacat ca ai ratat ocazia daca vrei iti dau revansa cu 5 pe 100ron ..ce zici ? te bagi ? 0722.969.115 astept
Erai cat pe ce sa ma faci vedeta.
Maine dupa ora 16 sunt la Top Tenis Arena.Sper sa nu te razgandesti!
nu ma razgandesc sunt optimst avand in vedere ca 2 din cele 3 seturi care le-am pierdut au fost de la 7-2 respectiv 10-6 etc . oricum jucam sa ne distram ,ne vedem maine
Asadar, maine la ora 16 chibitii vor umple sala Top Tenis Arena pentru a fi martori la cea mai palpitanta revansa a toamnei: COROIAN GEORGE vs LEORDA RARES!
Nu vor lipsi nici galeriile celor doi si nici pariorii!
Deschidem un poll, pentru a vedea sansele celor doi?
Va asteptam .....in acelasi tarc! Masa e din partea casei!
Echipa TopTenisArena.
ramane valabil, dar nu azi pt ca nu stiu daca ajung. tine masa rezervata ca zilele astea jucam
Suspansul creste... jucatorii nu s-au inteles inca asupra datei de disputare... asupra numarului de seturi... cine serveste primul... nici cantarul oficial...
Nu-i nimic, noi chibitii avem rabdare, suntem pregatiti oricand, doar sa stim cu o zi inainte!
mergeti pe rares daca vreti sa mergeti gresit )))
rares inca nu ne-am gandit cat va costa biletul ...?? 15 sau 20 ron ? cat iau eu si cat iei tu ?? si apoi hai sa trecem la treaba
Sunt prieten cu amandoi, dar merg pe mana lui George, chiar daca nu a mai facut un antrenament de cateva luni, e foarte greu sa castige Rares, cu toate ca, cu Rares daca joci pentru prima data (cred ca a fost primul meci intre ei), e dificil, mai ales daca nu simti (cum a patit Sulu, de nu intelegea mai nimic).
Comentariu