M-am saturat de paleta naspa pe care o am si as vrea sa imi cumpar alta si am vb cu un prieten din buc si spunea ca se pot face si la comanda sau se pot cumpara unele meseriase. ma puteti ajuta si pe mine cu niste sfaturi?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Paleta meseriasa unde gasesc?
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
junior
- 14.feb.2010
- 356
- Marasestii, Vrancea, Romania, Romania
- 32
Likes given: 0Likes received: 0
Re: sal
ce paleta "naspa" ai ? da mai multe detalii despre ce te nemultumeste , sau ce paleta ai vrea sa-ti achizitionezi.Lemn : Yasaka Sweeden Classic
Fh : Butterfly bryce
Bh : Butterfly bryce
senior- 14.oct.2006
- 585
- București
- 1024
Likes given: 12Likes received: 3
Re: sal
Postat în original de sebasteauaM-am saturat de paleta naspa pe care o am si as vrea sa imi cumpar alta si am vb cu un prieten din buc si spunea ca se pot face si la comanda sau se pot cumpara unele meseriase. ma puteti ajuta si pe mine cu niste sfaturi?
Comentariu
Re: Paleta meseriasa unde gasesc?
pot sa-ti ofer mai multe variante, in functie de ce stil de joc ai, iti pot face lemn pe comanda, in principiu mult mai usor decit cele uzuale. iti trimit mai intai unul sa te lamuresti, timp de doua-trei saptamini, apoi, in functie de ceea ce constati, trecem la altul, mai "de control" sau mai de viteza; apoi, cind te-ai decis ce "reteta" anume vrei, iti fac unul fix pe "palaria"/sablonul care vrei.
0747482236.lemn: MIZZONE-7GLASS
FH: Tackifire 1.9
BH: Slice40 1.5
0747482236
Comentariu
Re: Paleta meseriasa unde gasesc?
Postat în original de sebasteauaM-am saturat de paleta naspa pe care o am si as vrea sa imi cumpar alta si am vb cu un prieten din buc si spunea ca se pot face si la comanda sau se pot cumpara unele meseriase. ma puteti ajuta si pe mine cu niste sfaturi?BLADE: Stiga Allround Classic
FH: Stiga Almana Sound
BH: Stiga Neos Sound Synergy Tech
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 17:51.Procesare...X
Comentariu