Daca un ierbar a jucat cu acest lemn, as dori o caracterizare scurta, mai ales cum se comporta BH. Viteza pe FH din descrierea oficiala, pe scara Donic e 7+, undeva intre All si All+
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Donic Aligator Combi
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Donic Aligator Combi
Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX redTaguri: Nimic
Re: Donic Aligator Combi
Atentie la lemn ,das holz mit den zwei seiten adica lemnul cu doua fete dar diferite mijlocul este din lemn moale balsa fh are doua furnire rapide iar pe bh are furnire din lemn mai moale este bun pentru topspin,sper sa te ajute ce ti-am scris.
Am citit cam tot despre el, m-ar fi interesat o parere bazata pe o experienta directa. Oricum, multumesc...Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
Mi-a sosit lemnul de la Tibi!!!! EXTRAORDINAR!!! Se impaca de minune cu Accuda S2. Are o viteza foarte buna pe partea AR , iar pe partea de DEF+, hallmark original a capatat valente de atac nebanuite, fara a pierde nimic din spinreversalul care l-a facut atat de celebru... dar si urat!Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 18:20.Procesare...X
Comentariu