Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Tutorial paleta profesionala

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Tutorial paleta profesionala

Salut, sunt mai nou pe forum si as avea nevoie de cateva indicatii, sugestii bune:
    Vreau si eu sa cumpar doua palete mai profesionale si ma gandeam la urmatoarele :
    Butterfly Tenergy 05, 4 fete pt cele doua palete.E buna fata asta de paleta, alegere buna !? (mai buna ca tenergy fx) ?
    Acuma...chiar nu stiu ce lemn sa cumpar pt fetele astea deci ati putea sa imi spuneti cateva lemne potrivite pentru fetele astea sau altele [ dak se poate fara prescurtari cu nu prea ma pricep, si daca stiti si un link cu fetele sau lemnele care mi le propuneti. {sa nu fie preturi foarte mari}
    Ce altceva mai trebuie cumparat
    Multumesc

Re: Tutorial paleta profesionala

Mai intai cateva detali despre jocul tau ,ai ales fetele cele mai pretentioase ?

Comentariu

scz...threadul trebuia la general

Comentariu

sau e bine si aici

Comentariu

deci ma poate ajuta cineva ?

Comentariu

Postat în original de NeXuS
            Salut, sunt mai nou pe forum si as avea nevoie de cateva indicatii, sugestii bune:
            Vreau si eu sa cumpar doua palete mai profesionale si ma gandeam la urmatoarele :
            Butterfly Tenergy 05, 4 fete pt cele doua palete.E buna fata asta de paleta, alegere buna !? (mai buna ca tenergy fx) ?
            Acuma...chiar nu stiu ce lemn sa cumpar pt fetele astea deci ati putea sa imi spuneti cateva lemne potrivite pentru fetele astea sau altele [ dak se poate fara prescurtari cu nu prea ma pricep, si daca stiti si un link cu fetele sau lemnele care mi le propuneti. {sa nu fie preturi foarte mari}
            Ce altceva mai trebuie cumparat
            Multumesc
            Atunci de ce ai ales Tenergy la asa fete merita un lemn pe masura .

Comentariu

si care are fi lemnul acela !????

Comentariu

De regula T05, fx sau fara, merg f bine pe lemnele cu carbon...surprinzator de bine pe anumite lemne rapide si f rapide...problema e la "pilot"...
                Blade: Viscaria, FL
                fh: T05, 2,1 mm, black
                bh: T05, 2,1 mm, red

Comentariu

Daca e prima paleta profesionala, iti recomand sa cauti alte fete decat Tenergy.
                  De exemplu, pentru un joc ofensiv, poti lua niste fete cu control mare, gen Joola Energy X-tra, Xiom Vega Europe, Tibhar Nimbus Sound, Stiga Boost TC, Yasaka Mark V HPS Soft si un lemn de asemenea controlabil: Stiga Allround NCT, Butterfly Primorac Off-, Donic Waldner Dotec AR sau poate chiar mai ofensiv: Stiga Ebenholz V, Xiom Aria, Butterfly Petr Korbel, Nittaku Septear, LKT Instinct sau LKT Instinct +.
                  Poti primi indicatii pretioase si chiar poti procura materiale de la userii de pe forum: valigti, tibi, rasvan, sportcom, nu neaparat in ordinea asta
                  Succes!
                  P.S. Tenergy sunt extrem de greu de stapanit si pot sa-ti placa foarte mult, dar sa nu poti juca cu ele (cazul meu).
                  Blog de tenis de masă

Comentariu

pai tenergy nu au control bun...ca acuma mai derutat

Comentariu

pai tenergy nu au control bun...ca acuma mai derutat
                      Cand cumperi Tenergy ti-l livreaza fara control, deabia dupa vreo 15-20 de ani ti-l trimit
                      T05-ALC-T05
                      Adrian Gorum

Comentariu

acuma pe bune...tenergy 05 sau fx (care e diferenta) ?! nu sunt bune pentru prima fata de paleta profesionala ?
                        ca la lemne sa nu mai zic ca nu am habar ce lemn sa cumpar...

Comentariu

Fetele Tenergy sunt niste fete foarte rapide, care nu te iarta daca lovesti mingea gresit. Te sfatuiesc mai intai sa rogi pe cineva de pe forum sa te lase sa dai cateva mingii cu un tenergy sa vezi daca iti place,poti sa il stapanesti, etc... Nu arunca banii degeaba, pe urma sa nu poti sa joci cu fetele astea! Ti-au fost insirate mai sus niste fete de inceput, care in combinatie cu un lemn all+ sau un off-, poate chiar off, fac treaba buna!

Comentariu

mai imi spune cineva niste fete si leme de palete care sunt bune pentru prima paleta profesionala pls (panan 3-5mil) ?

Comentariu

acuma pe bune...tenergy 05 sau fx (care e diferenta) ?! nu sunt bune pentru prima fata de paleta profesionala ?
                              ca la lemne sa nu mai zic ca nu am habar ce lemn sa cumpar...
                              Iti cam trebuie mana pentru Tenergy, mai ales ca sunt si primele fete profesionale
                              Butterfly Matsushita Power Defence
                              FH:Yasaka Rakza Soft
                              BH:Hallmark Phoenix Ox

Comentariu

Eu am avut prima paleta facuta dintr-un lemn banda carbon si fete 729 faster, dupa ce m-am enervat tare de tot ca nu puteam sa controlez mingea (toate le dadeam pe afara) am dat cu paleta de masa de am ramas cu manerul paletei in mana (neasteptat de fragil lemnul asta cu carbon !!!), dupa aceea mi-am achizitionat un lemn tulpe carbon si am pus aceleasi fete, rezultatul fiind sensibil la fel, am decis sa schimb fetele cu unele mai de control in speta 729-3 si 729 geospin tacky, cu acestea din urma am inceput sa mai controlez mingea dar nu indeajuns de bine de aceea am cumparat cele mai soft fete made in china (buget <<) adica 729 FX Super Soft, cu astea pot sa spun ca in sfarsit ma descurc.
                                Deci in concluzie pentru inceput mergi pe o paleta cu control mare, parerea mea!
                                Sanwei F3 PRO--------------.----.-----.------------------XVT Black Knight 7
                                LOKI T3 High Speed Carbo ---.----Backup---------Palio AK47 RED
                                LOKI T3 High Speed Carbo-------------.--------------Palio AK47 BLUE

Comentariu

Uite ceva ce ti s-ar potrivi la fix.viewtopic.php?f=14&t=5288
                                  Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
                                  Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red

Comentariu

numa acuma am aflat ca numai o fata la tenergy 05 sau fx costa 220.
                                    P.S joc tenis de peste 6-7 ani ...sa nu ma intelegeti gresit ca sunt incepator, sunt incepator numai cu paletele profesionale pentru ca nu am jucat asa des cu ele si deasta vreau sa cumpar 2 fete bune si un lemn pana in 4-6 mil

Comentariu

Xiom Elite cu ce lemn sar potrivi cel mai bine care sa dea o paleta intre all si off !? Ms

Comentariu

In general pe lemn Xiom .

Comentariu

Xiom Elite cu ce lemn sar potrivi cel mai bine care sa dea o paleta intre all si off !? Ms
                                          Este evident ca alegeti echipamente dupa cifre de rating si le alegeti pe cele mai pretentioase. Parerea mea este (fara a incerca sa va ofensez pt ca am trecut si eu prin asta), ca desi jucati de peste 6-7 ani, daca ati jucat numai cu palete de tip "hoby", nu aveti un nivel si experienta pt fete gen "Tenergy sau Vega Elite". Viteza si spinul sunt invers proportionale cu controlul. Kdt123 va exprimat foarte plastic si potrivit, ca factorul "control" nu vine "la pachet" cu fetele, desi fabricantul are exprimat un rating pt ele. Cel mai bine pt un jucator care se indreapta "proaspat", catre echipament profesional, este bine sa pastreze niste limite de genul LEMN OFF- si FETE CU SPIN SI VITEZA MEDIE, altfel va deveni unul din furnizorii de echipament ieftin SH, pt. cei care stiu ce sa faca cu el. Daca doriti sugestii in aceasta directie, se vor gasi destui care sa va ajute cu placere.
                                          Lemn- Bty Viscaria
                                          FH - TENERGY 05
                                          BH - TENERGY 80

Comentariu

Curat murdara treaba cu ?furnizori de echipament SH pentru cei ce stiu ce sa faca cu ele?!!!
                                            Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
                                            Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red

Comentariu

Procesare...
                                            X