Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Sorin Rizan fost jucator brasovean

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Sorin Rizan fost jucator brasovean

Buna seara tuturor jucatorilor si iubitorilor tenisului de masa din Brașov.
    Ma numesc Sorin Rizan si am jucat tenis de masă la Tractorul brasov in tinerete impreuna cu Roman Iulian(LULU) , Rus Andrei, Ovidiu Pitac si multi altii avandu-l ca antrenor pe cunoscutul Mitroi Ovidiu. Eu locuiesc si muncesc in Dubai- Emiratele Arabe Unite de 5 ani si joc tenis de masă intr-o liga de amatori de aici . Sunt placut surprins sa vad ca inca in Brașov acest sport care a fost foarte popular in perioada in care eu am jucat la Brașov inca se mai practica. Eu am jucat si in Europa si anume in Belgia pentru echipa Sant-Niklaas TTC in liga II-a in anii 91-93. As vrea sa pot ajuta cu ceva tenisul de masa din Brașov. Rog jucatorii din Brașov daca au nevoie de ceva (palete ,lemne.fete) sa ma contacteze. Numarul meu de tel. este 00971503942419 sau adresa de email sorinbetterconcept(at)gmail.com.
    PS: Lulu daca vezi acest mesaj te rog ia legatura cu mine

Re: Sorin Rizan fost jucator brasovean

Buna seara,
    Lulu nu are cont pe forum, aceeasi situatie pentru Andrei si Ovidiu. O sa le comunic adresa dvs. de email.
    Toate bune!
    Iulian

Comentariu

Lulu are cont .

Comentariu

Lulu n-are cont.
        BLADE: NITTAKU SEPTEAR
        FF: XIOM VEGA EUROPE MAX
        BH: XIOM VEGA EUROPE MAX

jucam tenis ... si asta ne ocupa tot timpul

Comentariu

Postat în original de ciprian82
          Lulu n-are cont.
          Ai vazut Cipriane cumva filmul ;I SE ZICEA PROFESORU ''

Comentariu

Postat în original de Sorinrizan
            Buna seara tuturor jucatorilor si iubitorilor tenisului de masa din Brașov.
            Ma numesc Sorin Rizan si am jucat tenis de masă la Tractorul brasov in tinerete impreuna cu Roman Iulian(LULU) , Rus Andrei, Ovidiu Pitac si multi altii avandu-l ca antrenor pe cunoscutul Mitroi Ovidiu. Eu locuiesc si muncesc in Dubai- Emiratele Arabe Unite de 5 ani si joc tenis de masă intr-o liga de amatori de aici . Sunt placut surprins sa vad ca inca in Brașov acest sport care a fost foarte popular in perioada in care eu am jucat la Brașov inca se mai practica. Eu am jucat si in Europa si anume in Belgia pentru echipa Sant-Niklaas TTC in liga II-a in anii 91-93. As vrea sa pot ajuta cu ceva tenisul de masa din Brașov. Rog jucatorii din Brașov daca au nevoie de ceva (palete ,lemne.fete) sa ma contacteze. Numarul meu de tel. este 00971503942419 sau adresa de email sorinbetterconcept(at)gmail.com.
            PS: Lulu daca vezi acest mesaj te rog ia legatura cu mine
            Buna ziua d-le Rizan, ma bucur ca cineva mai este interesat de tenisul de masa brasovean . Dupa cum au spus si domnii mai sus.. Lulu nu are cont . Eu sunt coleg de echipa cu el si ii voi transmite mesajul dumneavoastra . Daca aveti un id de messenger ar fi mult mai usor sa comunicam cu dumneavoastra. Inca odata va multumesc ca intentionati sa ajutati echipa Brașovului.
            Sa ne auzim de bine
            Cu respect,
            Vasile Mircea
            Butterfly Matsushita Power Defence
            FH:Yasaka Rakza Soft
            BH:Hallmark Phoenix Ox

Comentariu

Postat în original de Antal Denes
              Lulu are cont .
              nea' Deni, nu cred ca intra Lulu cu acest cont. In general nu prea intra pe site
              Butterfly Matsushita Power Defence
              FH:Yasaka Rakza Soft
              BH:Hallmark Phoenix Ox

Comentariu

Procesare...
              X